6 °C
erős felhőzet
2024. április 23., kedd
Béla

5+1 ajándék tipp Nőnapra a virágon túl

2022. március 06.
59.9351
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Március 8-án ünnepeljük a nemzetközi nőnapot, a női egyenjogúság és a nők emberi jogainak napját, amelyet 1917 óta (Magyarországon 1948 óta) tartanak. A férfiak ilyenkor általában virággal, egy doboz bonbonnal vagy csokoládéval szokták köszönteni női rokonaikat, ismerőseiket, munkatársaikat, ami egy nagyon szép gesztus, de ha idén valami mással szeretnéd meglepni közeli hozzátartozódat, akkor íme néhány szuper ajándékötlet Tőlünk.


1. Gyönyörű képeslap

Manapság egyre kevesebben fejezik ki írásban érzéseiket, pedig egy szépen megírt képeslap többet jelenthet a kiszemelt hölgynek, mint egy csokor virág. Szerezzünk be egy vicces vagy éppen romantikus képeslapot és egészítsük ki saját gondolatainkkal, esetleg egy szép idézettel. Ennek biztosan nagyon örül bármelyik nő, anya, testvér, nagymama vagy kolléga.

5+1 ajándék tipp Nőnapra a virágon túl - 2. kép

2. Egy csomag különleges kávé

Amennyiben a kiszemelt hölgy imádja a kávét, akkor könnyű dolgunk van, hiszen már egészen különleges kávékat lehet hazánkban is beszerezni, melyekkel meglephetünk bárkit. A kávéboltokban szakértők segítenek kiválasztani a legkülönlegesebb őrölt vagy szemes kávét. Akár ajándékcsomagban is gondolkodhatunk, egy csomag kávéval és egy szép bögrével kiegészítve.

5+1 ajándék tipp Nőnapra a virágon túl - 3. kép

3. Nőkről szóló novella

Ha igazi könyvmoly a hölgy ismerős, akkor egy jó könyvnek minden alkalommal örülni fog. Manapság rengeteg nőkről szóló könyvet, novellát lehet találni a piacon, a könyvesboltokban készséggel fognak segíteni és ajánlani néhány címet. De romantikus könyvekből is válogathatunk, ahol remélhetőleg happy end lesz a vége.

4. Netflix-es snack csomag

Imádja a Netflixet? Akkor szedd össze a kedvenc nassolnivalóit és innivalóit, majd lepd meg egy Netflixes ajándékkártyával. Ezzel biztosan betalálsz legjobb barátnődnél vagy kedvesednél. Így ketten is élvezni tudjátok majd a nőnapot otthon a tévé előtt. Kerüljön a csomagba popcorn, nachos, chips, csoki és egy kis üdítő, de akár egy puha takaró is belekerülhet, hogy legyen miben összebújni.

5+1 ajándék tipp Nőnapra a virágon túl - 4. kép

5. Csíráztató

Az egészséges táplálkozás kedvelője? Akkor számára egy otthoni csíráztató vagy mikrozöld nevelő tökéletes ajándék. Ezeket már rengeteg boltban be lehet szerezni, magokkal együtt. Így a női kedvesünk otthon tud saját mikrozöldet vagy csírát nevelni, amit aztán salátákba és szendvicsekbe is belerakhat.

+1. Koktélest

Ha végképp nincs ötleted és már a kedvenc éttermetekben sincs szabad hely, akkor irány egy menő bár, ahol különleges és finom koktélokat kóstolhattok meg. Koktélozás közben pedig lehet jókat beszélgetni, flörtölni és így az este is jól végződhet. Egy kis kikapcsolódás mindenkinek jár. Női kollégákat is el lehet hívni egy kis koktélozásra munka után.

5+1 ajándék tipp Nőnapra a virágon túl - 5. kép

4 hozzászólás

EszterSzabadkai

2 éve, 3 hónapja és 17 napja

Koktélozás menő ajándék, de mi csak vaksiztunk egyet.

válasz erre

csillucs

2 éve, 3 hónapja és 21 napja

Ezek nagyon jó ötletek. Nem kell mindig a virág.

válasz erre

eperjam

2 éve, 3 hónapja és 22 napja

Na ezt akkor most meg is mutatom a páromnak! röhögő smiley

válasz erre

leoni

2 éve, 3 hónapja és 22 napja

Egy netflix-boxnak örülnék. mosolygó smiley nagyon menő!

válasz erre