34 °C
kevés felhő
2024. július 14., vasárnap
Örs, Stella

4+1 trükk, amivel megszabadulhatsz a hasi zsírtól

2016. április 17.
2.1061
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A lerakódott hasi zsír és a kellemetlen poci a nők és a férfiak egyik legnagyobb ellensége a tökéletes alak elérése kapcsán. Nagyon sokan járnak ugyanis abban a cipőben, hogy elégedettek a popsijukkal, a lábukkal, de a derekuk vagy a hasuk kapcsán akadnak fenntartásaik, mert a hasi zsírt a lehető legnehezebb leadni és ez a testrész a legnehezebben formázható is, így sokan szenvednek vele. Most ezt a folyamatot szeretnénk megsegíteni néhány hasznos tanáccsal.


1. Kezdd az anyagcsere beindításával!

Ha a hasadról akarsz fogyni, akkor az általános torna, vagy a has megerőltető edzése nem mindig célravezető, ezáltal sokkal lényegesebb, hogy beindítsuk az anyagcserénket. Ezt számtalan módon megtehetjük, de a legfontosabb az lesz, hogy sokat igyunk, így naponta legalább 3 literre növeljük folyadékbevitelünket, amit lehetőség szerint tiszta vízzel érjünk majd el.


2. Folytasd a zsírégetéssel!

Az anyagcsere beindítása a zsírégetés első lépése, de önmagában még nem elég, ennek megfelelően gondoskodni kell a zsírégetés beindításáról is. Ezt számtalan formában megtehetjük, de ha ránk hallgattok, akkor a sok víz fogyasztása mellett kezdjünk el nagyobb mennyiségben C-vitamint szedni, de jöhet a citromos víz fogyasztása, a grapefruit is, sőt próbálkozhatunk különféle gyógyteákkal a cél elérésének érdekében.

3. Jöhet a speciális étrend!

A hasi zsírt a legkönnyebben speciális zsírégető-, és zsírszegény diétával adhatjuk le, amihez különleges étrendet kell összeállítanunk és alkalmaznunk. Ennek a lényege az, hogy minimálisra csökkentsük a szénhidrát bevitelét, és teljesen eltöröljük egy időre a cukor- és a zsírfogyasztást - de legalábbis drasztikusan minimalizáljuk -, ami mellett kezdjünk el nagyon sok fehérjét enni, méghozzá rengeteg természetes szénhidrát, zöldségek és gyümölcsök társaságában. Ne aggódj a változatosság miatt, egészségesen is lehet nagyokat enni!4. Az edzésről se feledkezz meg!

Habár a has esetében az edzés - önmagában - nem megoldás a fogyásra, ellenben, mint zsírégető folyamat annál lényegesebb. Ennek érdekében érdemes kardió edzéseket végeznünk, amelyek a legjobb zsírégetők, ezáltal váltakozó intenzitással fussunk, ússzunk, kerékpározzunk, amelynek során próbáljunk meg a lehető legjobban megizzadni, és utána zsír, valamint szénhidrát nélkül, inkább fehérjével pótolni az energiát.

+1. Ha izmot is akarunk...

Amennyiben nem csak lapos hasat, hanem lapos és egyben izmos hasat akarunk, akkor ahhoz bizony erősíteni is kell. Ehhez alkalmazzuk az igazán hagyományos gyakorlatokat, a különféle kombinált haspréseket, forgásokat és spékeld meg ezeket súlyokkal, esetleg kettlebell golyóval a nagyobb hatás érdekében. Ha a zsírégetést és az izomépítést együtt végzed, nem csak lapos, hanem izmos hasad is lesz belátható időn belül.
6 hozzászólás

Mariann

8 éve, 11 hónapja és 12 napja

nemmondoksemmit írta:
Buborékos víz is megfelel?
Az nem a legjobb mert könnyen felpuf****t, de egy enyhén bubis víz jó. mosolygó smiley

válasz erre

nemmondoksemmit

8 éve, 11 hónapja és 12 napja

Buborékos víz is megfelel?

válasz erre

Babóca

8 éve, 11 hónapja és 13 napja

Izmot? röhögő smiley Örülnék neki ha nem lenne úszógumim.

válasz erre

csillucs

8 éve, 11 hónapja és 13 napja

Lehetetlenség normálisan fogyni a hasból. Bármit tehet az ember közvetlenül nem lehet rá hatni.

válasz erre

kalifa

8 éve, 11 hónapja és 14 napja

képtelen vagyok 3 liter vizet inni egy nap pedig kellene

válasz erre

Zita.Péter

8 éve, 11 hónapja és 14 napja

Ettől a legnehezebb megszabadulni. Nekem sose sikerült igazán.

válasz erre