11 °C
szórványos felhőzet
2024. március 03., vasárnap
Kornélia

4+1 hiba, amit a férfiak elkövetnek egy kapcsolatban

2014. szeptember 28.
3.1471
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Noha egy kapcsolat mindig kettőn áll, így nem lehetne egyértelműen sem a nőket, sem a férfiakat okolni nagy általánosságban azért, mert a kapcsolatok véget érnek, azonban vannak olyan, mondhatni specifikus és jellegzetes hibák, amelyek leginkább a pasikra jellemzőek. Hogy melyek ezek, azt egy cikkben gyűjtöttük össze, hogy te is bátran párod orra alá dughasd ezt a néhány gondolatot, és emlékeztesd őt kötelességeire.4+1 hiba, amit a férfiak elkövetnek egy kapcsolatban - 2. kép

1. Összetakarítottál? Tök jó...

Amikor egy férfi belekerül egy hosszú kapcsolatba, egy idő után természetesnek veszi, hogy párja elvégzi otthon a házi munkát, így elfelejti, hogy talán a másiknak is nehéz napja volt a munkahelyén, vagy nem volt könnyű a gyerekkel. Egy nőnek tehát a legtöbb férfi szerint természetes, hogy két állása van, egy a munkahelyén, egy pedig otthon. Ne törődjünk bele, ha éppen nincs a ház körül tennivaló, fogjuk csak be drágáinkat mosogatni, vagy legalább követeljünk ki cserébe egy jó masszázst, esetleg egy kis extra kedvességet.

2. Moziba? Inkább a haverok...

A hosszú kapcsolatokban a férfiak egy idő után elhanyagolják párjukat, illetve a velük kivitelezhető közös programokat, és inkább elmennek haverjaikkal kocsmázni, vagy egyszerűen otthon maradnak, és leülnek a tévé elé. Ne nyugodjunk bele, vegyük kézbe az irányítást, és szervezzünk mi programokat! Egy jó mozinak vagy egy kis kirándulásnak biztosan ő sem fog majd nemet mondani!

3. Drágám, ugye tudod mi van ma? Persze szívem, szerda!

A férfiak többsége feledékeny, de legalábbis ami a fontos dátumokat illeti, azt biztosan hajlamosak elfelejteni - tisztelet a kivételeknek. Ha ezt el akarjuk kerülni, tegyünk róla, hogy ne legyen így! Helyezzünk el - ha kell a lakás több pontján is - egy nagyobb naptárat, amibe feljegyezzük a fontosabb dátumokat, így többször is figyelmeztethetjük rá, hogy még csak véletlenül se felejtsen el meglepni minket például a házassági évfordulón.

4+1 hiba, amit a férfiak elkövetnek egy kapcsolatban - 3. kép


4. Hogy mit ígértem?

A férfiak általános betegsége, hogy egy idő után nem lehet rájuk számítani. Természetesen ezt is embere válogatja, de az állandó késések, feledékenységek és egyebek miatt a hosszú kapcsolatokban a férfiak elkényelmesednek, megbízhatatlanná válnak. Ez nem jelenti azt, hogy például félrelépnek, de az élet más területein is elég kellemetlen helyzeteket tud szülni a megbízhatatlanság.

+1. Mit mondtál drágám, nem figyeltem!?

A legáltalánosabb és legbosszantóbb hiba, ami hosszabb kapcsolatok során jellemzővé válik a férfiakra, az a figyelmetlenség. Tény, hogy a nők többet fecsegnek, mint a férfiak, de nagyobb figyelmet is igényelnek, így elvárják, hogy figyeljenek rájuk, hogy megértsék őket. A férfiak többsége, azonban hajlamosabb inkább a tévére vagy másra figyelni ahelyett, hogy azt a néhány percet párjukra fordítsák. Ha el akarjuk kerülni, bátran hozzunk drasztikus megszorításokat, így kapcsoljuk le a tévét, vagy markoljuk meg őket ott és úgy, hogy biztosan ránk terelődjön a figyelem!
3 hozzászólás

Kicsi

10 éve, 3 hónapja

A pasik egyszerűek..mi nők magyarázzuk bele a dolgokba a nem létezőt is. Bár tény hogy vannak akik a saját szülinapjukat is elfelejtik,nem hogy azt, mikor randiztunk először.. mosolygó smiley

És igen a pasiknak vannak hibáik, de nekünk is!

válasz erre

csillucs

10 éve, 3 hónapja

Sok baj van a pasikkal, de azért mindig tudják korrigálni hibáikat. mosolygó smiley Talán ezért is szeretjük őket. Még jó, hogy mi nők megbocsájtunk nekik sok mindent.

válasz erre

Gucci

10 éve, 3 hónapja

röhögő smiley ez elég kevés szerintem, bár a lényeg itt van. Mindig mindent elfelejtenek, ígérgetnek... néha nagyon szörnyűek tudnak lenni.

válasz erre