20 °C
borús égbolt
2024. május 23., csütörtök
Dezső

3 üdítő tavaszi randiprogram, ha unod már a bezártságot!

2022. március 03.
63.1401
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
A tavaszi zsongás már igencsak érezhető, így a következő hetekben mindenképpen váltsd le a pároddal az otthon töltött estéket, menjetek a szabadba, emberek közé vagy utazatok egy kicsit, még úgy is akár, hogy csak a szomszéd városba, megyébe mentek. A környezetváltozás új élményeket szül, közösen megélt pillanatokat, emlékeket, így a minőségi idővel mindenképpen fel tudjátok frissíteni a szerelmeteket. Amennyiben tanácstalan lennél, adunk 3 gyors ötletet, amiknek a megszervezése és lebonyolítása sem okozhat nehézségeket. Kezdjük is rögtön egy szabadtéri programmal!


Retro kocsivezetés a Margitszigeten

A meleg időjárás során nyugodtan engedjétek el a fantáziátokat a pároddal! Menjetek a szabadba, késő tavasszal akár közös gyümölcsszedést is rendezhettek. A természetben mind a ketten töltődni tudtok, ám ha a fővárosban vagy kisebb városban élsz a helyi parkok is nagyon sokat segíthetnek ismét felfedezni a frissítő tavaszi szellő adta töltődést.

Budapesten a Margitszigetet mindenképpen tudjuk ajánlani, ráadásul egy-egy nagyobb kör séta után nyugodtan extrázhatjuk is a randiprogramot a retro kocsis vagy biciklis bérlő autók egyikével. Fél vagy 1 óra alatt a Duna mentén romantikázhattok, miközben a természetet élvezve közösen tervezhetitek például a nyári szezonra szóló nyaralásotokat.

3 üdítő tavaszi randiprogram, ha unod már a bezártságot! - 2. kép

Spoontán hétvégi utazás

A környezetváltozás mindig fel tudja dobni a legellaposodottabb kapcsolatot is. Így mi azt javasoljuk, hogy irány egy közeli tengerpart még a szezonnyitás előtt. Az erős napsütés, a víz és az új kalandok, a felfedezés biztosan megfűszerezi majd a szerelmeteket. A spanyol városok például márciusban még nagyon is olcsónak számítanak, ráadásul 2-3 órányi útra vannak Budapesttől.

3 üdítő tavaszi randiprogram, ha unod már a bezártságot! - 3. kép

Fogyasszatok kultúrát!

Amennyiben te vagy a párod nem éppen vagytok a leginkább túrázós típusok és inkább a benti programok hívei vagytok, akkor voksoljatok le a kultúrális programoknál. A tavaszi nyitás végett egészen biztosan érkeznek a múzeumokba friss, szezonális tárlatok, de a színházi előadások közül is bátran mazsolázhattok. A lényeg, hogy olyan darabot vagy látnivalót válasszatok, ami mindkettőtöket érdekel. Előre akár fel is készülhettek az adott témából, így a látottak megtárgyalása közben és után új információkkal is gazdagíthatjátok a másik tudástárát.

3 üdítő tavaszi randiprogram, ha unod már a bezártságot! - 4. kép

Az általunk ajánlott 3 program közül reméljük, hogy egyet biztosan beiktattok majd a tavaszi hónapokban. A közös idő talán az egyik legfontosabb dolog egy jól működő párkapcsolat esetében, mégis időről időre ebből egyre kevesebb áll a rendelkezésünkre. A szabad közös perceket így ne a Netflixen töltsétek rendszerint, hanem játékosan dolgozzatok azon, hogy mélyüljön a szerelem és az együtt átélt örömteli pillanatok más, aktívabb formában is.
1 hozzászólás

Enci

2 éve, 4 hónapja és 26 napja

Ezek értelmes programok.

válasz erre