7 °C
tiszta égbolt
2024. április 16., kedd
Csongor

3 bámulatos Valentin-napi ajándékötlet!

2022. február 09.
57.2151
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
A Szerelmesek napja egyre közeledik, ám lehetséges, hogy még te sem vagy eléggé izgatott és tulajdonképpen nem is terveznél semmi különlegeset? Nos, ha így is gondolod mindenképpen olvasd el, hogy milyen ajándékokban gondolkodunk mi, ami a szokványos csoki és plüssmacin bőven túlmutat. A Bálint-napnak, bár világszerte nagyon sokan hódolnak, legalább ugyanannyian vannak azok is, akik úgy érzik, hogy nem kell külön nap, hogy a szerelemre emlékezzünk. Bármelyik tábort is erősíts, tudd, hogy az sohasem túl sok, ha az ember rendszeresen, akár egy plusz nap alkalmából ünnepli a szerelmét és a mély, erős érzelmeit egy másik ember iránt. Az ötleteink által inspirációt szeretnénk adni, hogy így segíthessünk csodássá tenni az adott napot. Lássuk is a tippeket!


Otthoni mozi személyre szabva!

A pandémia miatt rengeteg otthon töltött filmezős estén lehetsz már túl, ám ha te és a párod sem az a típus, aki szeret kimozdulni, kiöltözni Valentin-napon a legjobb az, ha Bálintot hívod az otthonodba! A személyre szabott moziélmény sikere érdekében készíts egy kedves grafikával ellátott kaparós lapot, amin a pároddal a közös, kedvenc filmjeitek vannak vagy olyan alkotások, amikhez közös emlék fűz!

Ezekből készíts listát majd tedd egy ünnepi kosárba édességekkel és apróságokkal vegyítve! Készítsd be a 3D szemüvegeket, a friss, tiszta pokrócot, némi gyertyát, egészséges nassolnivalókat és egy fárasztó nap után bontsatok egy jó bort a kanapén! Az esti filmezést később pedig meg lehet koronázni egy kis összebújással is.

3 bámulatos Valentin-napi ajándékötlet! - 2. kép

Fotó a csillagok állásáról a szerelmetek kezdetéről!

Amennyiben a párod szeretetnyelve az ajándékozás bátran voksolj le ennél a pontnál! Rendelj egy képet vagy egy grafikát a csillagok állásáról arról a napról, amikor megismerkedtetek vagy megtörtént az eljegyzésetek, esetleg a babátok születése! A fotó örök emlék marad, remek dekoráció a közös otthonba és némi kreativitást is megcsillogtathatsz által. Végtére is, te magad is megalkodhatod az egész folyamatot nem muszáj külső segítséggel élned!

3 bámulatos Valentin-napi ajándékötlet! - 3. kép

Sétarepülés a város felett!

Az extrovertáltabb kapcsolatok meglepetéseként egy szerelmes sétarepülést hoztunk. Sok hasonló program esetében van külön csomag szerelmeseknek is, netalántán egy rögtönzött lánykérés helyszíneként is megállja a helyét. Öltözzetek fel jól, vigyetek magatokkal egy doboz bonbont, egy üveg pezsgőt és élvezzétek a város feletti repülést, a kilátást és az extrémebb ünneplést! Készítsetek összebújós képeket odafent és gazdagodjatok ezáltal újabb közös élménnyel!

3 bámulatos Valentin-napi ajándékötlet! - 4. kép

A Valentin-nap egyébként nemcsak február 14.-éből áll, talán nem is tudod, de az eredeti ünnep szerint egy teljes hétnyi romantikáról beszélhetünk. Valentin-hét a következőkből áll és ezek tartásával is akár némi csavart vihetsz az ünnepbe: Rózsa nap, Javaslatok napja, Csokoládé nap, Maci nap, az Ígéret napja, az Ölelés napja és a Csók napja.
2 hozzászólás

Tekla

2 éve, 4 hónapja és 10 napja

Ez a fotós csillagos dolog jó pofa. Nagyon elterjedt.

válasz erre

zitucska

2 éve, 4 hónapja és 12 napja

Sétarepülés nagyon menő ajándék. röhögő smiley

válasz erre