34 °C
szórványos felhőzet
2024. július 17., szerda
Endre, Elek

3+1 laza karácsonyi film a Netflixtől, amivel ráhangolódhatsz az ünnepekre!

2021. december 15.
65.2191
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
Karácsonyra készülve ma már szinte kötelező az Advent időszakban lepörgetni néhány Netflixes ünnepi filmet. A karácsonyi filmek egy részét sokan azért is szeretjük, mert egy feldíszített cukormázat kapunk, ami elrepít minket sok esetben egy gondtalan helyre, tele mesékkel, reménnyel és az ünnep adta varázzsal. A Netflix idén is kitett magáért és rengeteg klissével átszőtt filmet hozott el november elejétől, ám akadnak olyan karácsonyi filmek is a streamingszolgáltató oldalán, amik mélyebb mondanivalóval, csodálatos látványvilággal rendelkeznek. Mi most vegyesen válogattunk, hogy mindenki megtalálhassa a maga kedvencét, ám előnybe részesítettük a könnyedebb, limonádésabb alkotásokat.


Karácsonyi cserebere 3: Szerelmes csillagok

Vanessa Hudgens immáron 4. éve oszlopos tagja a Netflix karácsonyi filmjeinek a listáján. Az idei évben a Karácsonyi cserebere című film kapta meg a lezárását, a harmadik részben ugyanis Fiona, a gonosz és fölényes unokatestvér útját követhetjk végig, aki mind egy jó happy end filmben jó útra tér és egyenesbe jön az élete. A történet középpontjában egy ellopott karácsonyi ereklye áll. A hercegnéknek kell egy bennfentes "gonosz", aki az FBI és a rendőrség bevonása nélkül tud cselekedni. Margaret és Stacy azonban sehogysem tudják kikerülni az újabb csereberét.


Castle for Christmas

Brooke Shields egy sikeres középkorú írónő bőrébe bújt, aki a válása után szeretné ismét megtalálni önmagát, ezért elhatározza, hogy a gyökereinél, Skóciában kezdi a nyomozást. Időközben a kalandos útja, az önismeret terápia sokkal többet tartogat a számára, mint az első is gondolná. Sophie Brown megismerkedik egy arrogáns, magányos herceggel, aki gőgös és annyira büszke, hogy nem tudja elfogadni, ha nincs igaza. Egy közös megállapodás révén azonban pár hónapra összeköti őket az érdek és így egyúttal az élet is. Vajon felismerik, hogy voltaképpen egymásra van a legnagyobb szükségük?

Love hard

Nina Dobrev a vámpír életet lecserélte egy 30-as évei elején járó nőére, aki reménytelenül kergeti a romantikus könyvekben és filmekben leírt tökéletes másik felet. Natalie egy újabb balul sült randijáról, ismerkedési potenciáljáról ír egy lapnak, miközben egyszercsak úgy érzi, hogy kifogta az aranyhalat. Az online térben ugyanis megismerkedik Taggel, aki szinte az álompasi egy az egyben. A bibi azonban ott van, hogy Tag bár valós személy, voltaképpen Natalie egy Josh Lin nevű kínai-amerikai sráccal találja meg a közös hangot. A hazugság kiderülése után mind a kettejüknek el kell számolnia a másik felé, miközben az érzelmek egyre inkább erősödnek.


A fiú, akit Karácsonynak hívnak

A két évvel ezelőtt debütált Klaus után, idén egy újabb kedves kis film érkezett a szolgáltató oldalára, amit a legkisebbekkel is megnézhetünk. Matt Haig regénye hatalmas sikert aratott világszerte, így nem volt kérdés, hogy hamarosan film formájában is átélhetjük a történetet.

Nikolas a főhősünk próbálja megtalálni ah édesapját Finnország eldugott, sötét zónájában, az ellenséges északon. A kisfiú időközbe ráeszmél arra, hogy az apja és néhány lakos elrabolt egy manót is. Nicholas úgy dönt, hogy segít a manónak és megvédi őt, majd haza tervezi vinni, hogy ezzel is enyhítse az emberek és a manók közti negatív megkülönböztetést.A filmet keretben láthatjuk, ugyanis sok évvel később Maggie Smith dadusa meséli el Nikolas történetét esti mese gyanánt.
2 hozzászólás

Gucci

2 éve, 9 hónapja és 19 napja

Karácsonyi cserebere nem tetszett. Még az első kettő jó volt de ez a harmadik?

válasz erre

pilótakeksz

2 éve, 9 hónapja és 20 napja

Csak a szokásosak. Karácsonykor jók lesznek.

válasz erre