34 °C
szórványos felhőzet
2024. július 17., szerda
Endre, Elek

2+1 tipp, amivel magasabbnak tűnhetsz a ruházatod által!

2022. február 05.
64.1941
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
A nők többsége igenis szeretne legalább bizonyos alkalmakkor néhány plusz centit kapni, no nem a súlyt nézve, hanem a magasságot tekintve. A divatlapoknak és a médiának köszönhetően ma már egy apró nőt is képesek úgy bemutatni, mintha átlagos magassággal igazán magas lenne, minimum modell alkattal. Ám a való világban is vannak helyzetek, amikor igenis jól tud jönni néhány olyan trükk, amivel megnyújthatjuk optikailag az alkatunkat. Eleve jobban nézhetünk ki ezáltal az általunk hordott öltözékben és sokkal magabiztosabbak, akár ellenállhatatlanabbak is lehetünk. Most 3 egyszerű öltözködési trükköt mi is bemutatunk, amik által magasabbnak látszódhatsz!


Vesd be a hosszú kabátokat!

A hosszú kabátokkal óvatosan kell bánni, mert fazontól függ az, hogy egy átlagos vagy egy alacsonyabb termetű nőn hogyan is fog valójában funkcionálni. Összességében azt érdemes tudni, hogy a szabást figyeld és dönts egy olyan darab mellett, amit végtére is, de nem a földön húzol! A ballonkabátok tavasszal az alak megnyújtására kifejezetten jók lehetnek. Színvilágukban is részesítsd előnyben a világosabb árnyalatokat, amelyek még inkább nyitottságot sugároznak! A kabát lehet alakra simuló és természetesen egy pár ízléses magassarkúval is feldobhatjuk!


Variáld egy szín tónusait!

Attól is magasabbnak tűnhetsz, ha egy adott színnel dolgozol, pontosabban annak a különböző árnyalataival. Voksolj le mondjuk a bézs szín mellett és ennek a különböző tónusaival dolgozz egy szetten belül! Legyen bézs színű a zoknid, az alsóneműd, az élére vasalt nadrágkosztümöd, a blúzod és a blézered is! Figyelj arra, hogy az egység annak ellenére is megmaradjon, hogy a színek nem teljesen egyformák, ám harmóniát teremtenek azáltal, ahogyan párosítod majd őket! Amennyiben túlzásnak tartod, netalántán szokatlannak első körben ezt a stílust, a fehér és a fekete árnyalatú ruhadarabokkal kombinálhatsz minden esetben. Ez a fajta színrétegzés is képes ugyanis néhány cm pluszt hozni a javadra.


Magasderekú nadrágok!

A magasderekú nadrágok szinte minden esetben képesek megnyújtani még egy igazán tömzsi alakot is. Fazont nézve válasszunk olyan nadrágot, ami a derék résznél szűkebb és az anyag optikailag nyújtó varrásokkal rendelkezik, egyenes menet szerint! A még látványosabb végeredmény elérése érdekében ehhez a típusú outfithez válasszunk pluszban magassarkút is, legyen az telitalpú vagy tűsarok!


Reméljük, hogy az általunk ajánlott néhány tippet kipróbálod majd és ezáltal te is jóval magabiztosabb leszel a hétköznapok során. Ne feledd, a trükkök mellett nagyon sok múlik azon is, hogy milyen szabású és mintájú a választott ruhadarab, no meg persze, ha fotóról van szó az a bizonyos fotózási szög is igazán sokat tud csalni.
nincs még hozzászólás