20 °C
borús égbolt
2024. április 13., szombat
Ida

2021 legnagyobb sztárszakításai, amik felforgatták Hollywoodot!

2021. december 25.
50.5051
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
A 2021-es év igazán változatos sztárszakításokat foglalt magában. Voltak Hollywoodban olyanok, az általunk felsorolt legemlékezetesebb különválások között, akik éppen csak, hogy nem az esküvői mennyegzőre készültek. Azt jó, ha nem felejtjük el, hogy a sztárok, bár sokszor azt szeretnék kifelé tükrözni, hogy nekik szinte majdhogynem tökéletes az életük, a legtöbb esetben inkább csak a látszatot szeretnék fenntartani egy jól marketingelt helyzetben. A szerelem, a megcsalások, az igazán erőteljes párkapcsolati gondok, a botrányos válások az Álomgyárat sem kerülik el. A következőkben néhány olyan szakításról írtunk, amik az évet nézve jelentősebbnek hatottak a médiában.


Jennifer Lopez és Alex Rodriguez

Jennifer Lopez túl az 50-en egyáltalán nem a megszokott korosztályú nők életét éli. A latina színésznő nagyon aktív a munkájában, de a biznisz életben is. A sikerei, a filmjei, no meg a kifogástalan külseje mellett folyamatosan szó esik a lapokban, a televízióban, no meg az interneten a magánéletéről is. Idén talán nincs olyan ember, aki ne hallott volna Jen és Ben Affleck 17 év utáni újraegyesüléséről. Alex Rodriguezzel, bár tervezték az esküvőt, de mégsem volt túlságosan hűséges és mint kiderült utólag, az egykori baseballjátékos a hírnevet és a Jen melletti státuszát valahogy jobban is értékelte, mint a szerelmét.

2021 legnagyobb sztárszakításai, amik felforgatták Hollywoodot! - 2. kép

Gigi Hadid és Zayn Malik

Zayn Malik, a One Direction egykori tagja és Gigi Hadid modell hosszú éveken át se veled se nélküled kapcsolatban voltak. A modell hetekkel ezelőtt tette ki Zayn szűrét, akinek a tavalyi évben gyermeket is szült, Khai személyében. Zayn és Gigi között korábban is gondok voltak már, a zenésznek az sem tetszett, hogy egy jó időre mindannyian vidékre szorulnak, amiért Gigi a babázás első fázisaiban a családja közelében akar lenni. Mindazonáltal, a pohár ott telt be, amikor Zayn egy komolyabb veszekedés után fizikailag bántalmazta Gigi édesanyját, Yolanda Hadidot.

2021 legnagyobb sztárszakításai, amik felforgatták Hollywoodot! - 3. kép

Kim Kardashian és Kanye West

Kim Kardashian és Kanye West kapcsolatát nehéz lenne néhány mondatban körbeírni. A páros hosszú éveket húzott le egymás mellett, 6 év házasság után, Kim Kardashian idén január elején beadta a válópert is. Kim rendkívül sokáig volt toleráns az egykori szerelmével és egyben a gyermekeinek az apjával, de úgy döntött, hogy nem akarja megmenteni a rappert és minden áldott napon a nyakába varrni azokat a felelősség csomagokat, amikkel valójában Kanyenak kellene megbirkóznia. A mentális zavaraira vakó tekintettel az új kapcsolatát is igyekszik csendben, sajtómentesen megélni, hogy ezzel is kímélje az összetört Ye West érzelmeit.

2021 legnagyobb sztárszakításai, amik felforgatták Hollywoodot! - 4. kép

Camila Cabello és Shawn Mendes

Camila Cabello és Shawn Mendes szakítása, így novemberben egy igazi villámcsapás volt. Semmi jel nem utalt arra, hogy problémáik lennének. Shawn az idei nyáron még meg is védte a szerelmét a sajtótól, amiért sokan azért bántották Camilat, hogy meg van hízva. A szerelem, bár nem múlt el, ám végül közös megegyezés alapján szakítottak, mivel a sok munka végett egyszerűen nem tudták összeegyeztetni az életüket. A sztárpár a különválásról egy egyértelmű, de egyben diplomatikus Instagram posztot is kitett korábban.
2 hozzászólás

krisztike

2 éve, 5 hónapja és 26 napja

Kim-es szakítás várható volt már tavaly is. De a Jlo az nagyon kemény, főleg h visszament Benhez.

válasz erre

Natasha

2 éve, 5 hónapja és 26 napja

Ezek tényleg meglepő szakítások voltak. Főleg a JLo.

válasz erre