9 °C
borús égbolt
2024. február 26., hétfő
Edina

Bemutatkozunk


Ismerkedj meg velünk! Mit csinálhatsz az oldalon, miért is jó ha nálunk kezded a napot és miért is jó naponta sokszor visszajönni?

Az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb funkciókat, amilyeneket női magazinnál még biztosan nem találtál eddig! Ne felejtsd el hogy jelenleg is folyik szülinapi nyereményjátékunk, ahol rengeteg ajándékcsomagot nyerhetsz, ebben minél több pont összegyűjtése a cél. Az alábbiakban azt is elmondjuk, mi mennyi pontot ér!

Cikkek
A cikkeket tematikusan írjuk, kategóriákba rendezve. Minden kategóriát külön szín jelez, így egy pillantással megállapíthatod, hogy az egészségről, a divatról, baba-mama témáról, vagy épp a szexről található írást olvashatsz kattintás után.

A cikkekhez hozzá tudsz szólni, és ezt használd is ki! Indíts el egy cikkhez tartozó beszélgetést, vizázz, mondd el a véleményed! Mivel fontos számunkra a minden visszajelzés, ezért a cikkeket lájkolhatod, megoszthatod, de a kis szív ikonokkal tetszikelheted és kedvencek közé is teheted őket, ahonnan bármikor visszaolvashatod azokat. Valamint el tudod küldeni ismerősödnek a cikk linkjét a levél ikonra kattintva.

Egy komment írása 1 pontot ér! Bármi elolvasása az oldalon 0.1 pontot ér. Tetszik (szívecske a jobb oldalon): 0.5 pont.

Blogok
Lehetőséget adunk rá, hogy mindenkiből szerkesztő váljék, hiszen blogot bárki írhat az oldalon regisztráció után. Ezek a személyes bejegyzések több tízezer ember számára lesznek láthatóak, olvashatóak. A blogbejegyzésekhez ugyanúgy hozzá lehet szólni, mint a cikkekhez és a közösségi funkciói (továbbküldés, kedvencek, tetszikelés) is ugyanúgy használható benne.

Írj blogot, mutasd meg magad a világnak! A témát te választod meg, szabadon, de az erőszak és a durván szexuális tartalom nem engedélyezett!

Egy új blog írása 10 pontot ér!

Kedvencek
Szinte mindent meg tudsz kedvencnek jelölni, bármelyik cikket, receptet, de akár a Nap képét is. A kedvenceid egy oldalon összegyűjtve találhatók, ahonnan újra megnézheted őket, vagy törölheted is, amit már nem szeretnél ott tárolni.

Fórum
A nőihírek.hu fóruma egy nyitott tematikus témagyűjtemény, ahol nem csak hozzászólhatsz a különböző témákhoz, de indíthatsz is újat - azonnal, regisztráció után. Az általad nyitott témának te leszel a moderátora, és felügyelheted az ott történő eseményeket. A hozzászólások mindenki számára tetszikelhetők, vagy akár nem-tetszikelhetők is.

Egy fórumtéma nyitása 6 pontot ér!

Profil
Minden regisztrált tag rendelkezik egy profiloldallal. Az egyes tagok profiloldalán ismerősnek jelölhetitek egymást, barátságokat lehet kötni egy kattintással. Lehet privát üzenetet küldeni más tagnak és megjelölhetsz valakit szimpatikusként, vagy unszimpatikusként is. A megjelölt tag nem fogja látni, ki milyen jelölést tett rá.

Saját adataid
A saját adataidnál tölts fel profilképet, írj aláírást, ami a fórumban és a blogjaidban is látható! Tölts ki minden adatot, hiszen a rendszer ha ismeri a várost ahol élsz, azt is meg tudja mondani, kik laknak a környezetedben!

Barátok
Minden tag profiloldalán meg tudod őt jelölni barátnak (ismerősnek). A jelölt fogadhatja a felkérést de el is utasíthatja azt, ha nem szeretne veled virtuális barátságot kötni.

Egy barát jelölése 1 pontot ér. Ha téged jelöltek, te is kapsz 0.8 pontot.

Privát üzenetek
A nőihírek.hu-n beépített üzenetkezelőt is találsz. A Privát üzenetek oldalról egy a címzett kiválasztása után tudsz írni személyes üzenetet bárkinek (az adott tag adatlapjáról is megteheted ezt) amire aztán ő válaszolhat elolvasás után. Ha a címzett elolvasta az üzenetet, arról a Privát üzenetek fiókodban értesítést látsz, ugyanúgy ahogy arról is, ha még nem olvasta azt.

Az Elküldött üzenetek mappában az általad küldött üzenetek, míg a Beérkező üzenetek mappában a kapott üzeneteidet találod. A kuka ikon megnyomásával törölhetsz egy üzenetet.

A nőihírek.hu-t próbáltuk olyan közösségi hellyé formálni, amilyennel női magazinnál még nem találkoztál. Gyere, csatlakozz te is egy olyan csapathoz, ahol a nők nem csak olvasnak, hanem létrehoznak, ismerkednek, kommunikálnak, élnek. Ezek vagyunk mi. Nőihírek. élet. stílus.