13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Unják a párok a Valentin napi hagyományokat

2016. február 12.
7.6541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Egy friss kutatás szerint a britek majdnem fele sose várta a szerelmesek napját, sőt 40%-uk egyenesen közhelynek tartja ezt az ünnepet.

Mindezek ellenére továbbra is a párok egynegyede elmegy étterembe, ötöde pedig még virágot is vásárol párjának az alkalom miatt.

Egyre inkább érzik az emberek, hogy a Valentin nap is csak egy jó reklámfogás a gyártók számára és már unalmasnak tartják a hagyományos ünneplést. A Durex legújabb kutatása szerint a britek egyharmada több spontaneitásra vágyik kapcsolatában, legfőképpen Valentin napon. Érdekes továbbá, hogy a megkérdezettek csupán 15%-a szeretne a hálószobában valami újat kipróbálni a megszokott helyett. A felmérés szerint a megkérdezettek 28%-a több szenvedélyre vágyik Valentin napon, míg a 20%-uk szívesen kapna szexi fehérneműt vagy valamilyen szexjátékot.

A Durex idén összeállított egy útmutatót, amivel fel lehet dobni a Valentin napi romantikázást, sőt még további ajándéktippeket és inspirációkat ad a hivatalos honlapjukon. Érdemes még most felkeresni!