19 °C
borús égbolt
2024. április 16., kedd
Csongor

Te lenyeled? 5 előny, ha bevállalósabb vagy az orális szexben!

2018. augusztus 12.
10.2911
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Az orális szex kapcsán meglepően viccelnek az emberek, párok és baráti társaságok egyaránt, hogy ki az a nő, aki lenyeli és ki az, aki nem nyeli le az ondót. Sokan egyenesen gusztustalannak tartják a dolgot, és míg vannak olyan férfiak, akik ezt elvárják párjuktól, addig a nők egy jelentős része hallani sem akar róla, márpedig kutatások igazolják, hogy az ondó egyáltalán nem káros az egészségre. Olyannyira nem, hogy évezredekkel ezelőtt ennek a testnedvnek a fogyasztása szakrális jelentőségű volt, és bár mostanában inkább egyfajta szimbólum, ellenben kutatások igazolják, hogy ha a férfi egészséges, akkor az ondó lenyelése sok pozitív hatást gyakorolhat a női szervezetre. Összegyűjtöttünk párat ezek közül!


1. Elkerülheted vele a depressziót!

Bár ha orális szexre kerül a sor, akkor alapvetően bizonyára nem szomorú az ember, azonban kutatások igazolják, hogy a női szervezetbe került ondó ezen a téren milyen pozitív hatást gyakorol a hangulatra. A New York Állami Egyetem munkatársai statisztikákkal igazolták ugyanis, hogy azok a nők, akik óvszer nélkül szeretkeztek, és engedték, hogy a párjuk a hüvelybe élvezzen, sokkal kevésbé voltak depressziósak, mint azok, akik óvszert használtak. A hatás pedig természetesen nemcsak hüvelyi úton valósul meg, hanem abban az esetben is, ha más módon jut a szervezetbe.

Te lenyeled? 5 előny, ha bevállalósabb vagy az orális szexben! - 2. kép

2. Jobban alszol!


Persze nem csak azért, mert tele a poci, hanem azért is, mert a fenti egyetem kutatása bizonyította, hogy az ondóban több mint ötvenféle vegyület található, melyek között a legtöbb az imént említett hangulatjavító, de akad köztük melatonin is, ami az alvásminőséget képes javítani nem kis mértékben. Segítségével nemcsak jobban alszunk, hanem a mélyebb, pihentetőbb alvás állapotát is sokkal előbb elérhetjük majd, mint nélküle.

3. Csökkenti a menstruációs panaszokat!

A New York-i kutatók azonban más érdekességet is találtak a férfiak ondójának vizsgálata során, ezáltal kiderült, hogy női hormonokkal is dugig van a testnedv, amit a szakértők sem tudtak pontosan, miként kerülhet bele, ellenben a nők szervezetében számos jótékony hatást válthat ki. Ami biztos, hogy az FSH elősegíti a tüszőérést, ezáltal csökkentve a menstruációs panaszokat, míg az LH egy olyan hormon, ami elősegíti a női ciklus szabályozását.

Te lenyeled? 5 előny, ha bevállalósabb vagy az orális szexben! - 3. kép

4. Serkenti az immunrendszert!


Bár pontosan nem nevezték meg az orvosok, azonban tanulmányuk során egy sor immunszupresszáns anyagot is találtak az ondóban, ami az immunrendszerre rendkívül kedvező hatást gyakorol. Az elmélet szerint így az ondót gyakran lenyelő nők szervezete sokkal erősebb, és sokkal ellenállóbb a betegségekkel és a fertőzésekkel szemben, mert az immunszupresszív hatás felerősíti a természetes ellenállórendszert.

5. Vitaminokban és nyomelemekben gazdag!

Bár a szakértők szintén nem nevezték meg külön őket, de kutatási anyagukból kiderült, hogy az ondó rendkívül gazdag a különféle vitaminokban és nyomelemekben, melyek egy sor pozitív hatást válthatnak ki a női szervezetből. Bár ezen a téren is csak feltételezések vannak - hiszen valljuk be, még statisztikai alapon is nehéz szűrni az ilyesmit -, azonban a sok vitamin az általános egészségi állapoton túl szebb bőrt, hajat és nagyobb termékenységet jelenthet.
2 hozzászólás

EszterSzabadkai

6 éve, 2 hónapja

Azért milyen durva belegondolni, hogy amiből a gyerek lesz, az jó a nőknek. meglepett smiley

válasz erre

Sonci

6 éve, 2 hónapja

Ez elég tabu téma.

válasz erre