Szabadtéri szex? 5+1 tipp, hogy ne legyen gond!

Brauny , 2017. július 08.
A jó idővel és a nyár megérkezésével egyetemben az emberek többségében felélénkül a szabadság iránti vágy, és olyan dolgok is az eszükbe jutnak, ami például egy hideg téli éjszakán talán nem. Ilyen többek között a szabadtéri szex gondolata is, ami egy olyan felemelő, semmivel sem összehasonlítható, valóban páratlan szabadságot nyújtó élmény, amihez foghatót talán még soha nem éltünk át. Ha te is vágysz rá, akkor engedd meg, hogy pár fontos tippet megosszunk veled, még mielőtt baj lenne!
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


1. Mindig jól bújjatok el!

Az első és legfontosabb, hogy a nyilvános szexre lehetőleg ne egy parkban kerüljön sor, ne egy túra útvonal közelében, hanem valóban egy olyan eldugott helyen, ahol még a madár sem jár. Bár a lebukás esélye így is megvan - egy kis izgalom kell -, ellenben sokkal kisebb, mintha egy forgalmasabb helyen csinálnánk. Ha ugyanis például éppen egy iskolás csoport botlik belénk vagy egy olyan ember, akkor annak akár nagyon súlyos törvényi vonzata is lehet.

Szabadtéri szex? 5+1 tipp, hogy ne legyen gond! - 2. kép

2. Pokróc mindig legyen nálatok!


Bár számtalan póz van, amit akár egy fának dőlve, vagy abban megkapaszkodva is meg lehet valósítani, ellenben ha a hosszabb és nem az egy-két perces menetekhez vagytok szokva, akkor jól jöhet ilyen esetben egy pokróc is, amit csak egyszerűen leteríthettek és már indulhat is a pajzánkodás. Sőt mi több, ha nagy az aljnövényzet, így még jobban el is tudtok bújni.

3. Gondoljatok a rovarokra!

Bár a szabadtéri szex egy felemelő élmény, de azért érdemes kiemelni, hogy van rengeteg árnyoldala is, így például a kiizzadt testre folyamatosan rászállnak majd a szúnyogok, a böglyök és megannyi más egyéb kellemetlen rovar is. Vigyetek tehát magatokkal megfelelő riasztószereket annak érdekében, hogy legalább ezt a kellemetlenséget kivédjétek. A felkészülés ugyanis kulcsfontosságú!

4. Ne válasszatok túl messzi helyszínt!

Bár fontos, hogy jól elbújjatok a világ elől, ellenben nagyon lényeges, hogy ne egy több kilométeres túrával érjétek el a célt, hiszen ha kifáradtok, akkor bizony senkinek sem marad kedve szeretkezni már, így inkább visszamentek. Ebben az esetben tehát ne a túra legyen a legfontosabb, hanem az, hogy minél előbb valami jól eldugott helyen legyetek.

Szabadtéri szex? 5+1 tipp, hogy ne legyen gond! - 3. kép

5. Legyen minden kéznél!


A szabadtéri szex egyik nagy előnye, hogy sétáltok, sétáltok, majd ha megvan a kiválasztott hely, akkor rögtön egymásra vetitek magatokat. Emiatt lehetőleg minden legyen kéznél, így ha például óvszert használtok, akkor ne az előjáték közben jusson eszetekbe a táska mélyéről előtúrni, hanem legyen minden kéznél, a zsebben, vagy jól kikészített helyen, így gyorsan alkalmazkodni tudtok a helyzethez!

+1. Jól készüljetek fel!

Hogy a szabadtéri szex jól sikerüljön, először is ne várjatok tőle túl sokat - annál nagyobb élmény lesz -, másrészt pedig jól készüljetek fel minden eshetőségre. Ti ismeritek magatokat, ti tudjátok, hogy mire van szükségetek! Síkosító? Segédeszközök? Valami más egyéb? Ha igen, akkor mindent pakoljatok be a táskába! Ezen felül legyen rajtatok lenge öltözék, egy szoknya például rendkívül hasznos kiegészítő ilyenkor, talán nem kell túlmagyarázni miért!
 
3 hozzászólás

Tekla • Csirke #3 • 11 hónapja, 2 hete

na igen a pokróc egy jó ötlet!

leoni • Messiás #2 • 11 hónapja, 2 hete

Azért az ilyet nem jó ennyire előre megtervezni.

Sonci • Messiás #1 • 11 hónapja, 2 hete és 1 napja

Mondjuk megvan a lebukás esélye ha valaki a szabadban csinálja.