-1 °Ctiszta égbolt
2021. január 26., kedd • Vanda, Paula

Ritka kapcsolat: Egy egészséges nő és egy fogyatékkal élő nő igaz szerelme

Szofi Kakuk , 2020. február 24.
A szerelem legyőz minden akadályt, hangzik el ez minden egyes szerelmes regény és film elsődleges szlogenjeként. Nos, Haley és Angie Lapkin esetében ez ténylegesen a valóság.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Különleges szerelmükről vallott egy házaspár, akik közül Haley súlyos fogyatékossággal éli a mindennapjait, pontosabban a 3-as típusú osteogenesis imperfecta nevű csontritkulásos betegséggel küzd. Ennek eredményeként folyamatosan törnek el a csontjai, aminek következtében még a magassága is megrekedt egy kétéves gyermek szintjénél.

Ennek ellenére évekkel ezelőtt rátalált az igaz szerelem Angie személyében, akivel az online társkeresésnek köszönhetően ismerkedett meg. A két hölgy szerelme már 2009-ben megkezdődött, de azóta is fülig szerelmesek egymásba. A pár távkapcsolatban kezdte a közös életet, majd ezután összeköltöztek és össze is házasodtak. Angie és Haley szerelme ismételten egy olyan példa, ami azt mutatja, hogy a szerelemnek nincsenek elvárásai se trendjei, amik időről-időre változnának csak az őszinte és a tiszta érzelmek számítanak.

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!