12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Őszi low budget randi programok a kikapcsolódásért!

2021. október 16.
78.9871
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
Az őszi hónapok randizás szempontjából azért is nagyon jók, mert a nagy meleg már nem nehezíti meg a kinti programok megszervezését, legyen az egy rövidebb túra vagy akár egy városnézős randi nap. Az esős napok azonban meg is tudják nehezíteni a helyzetet, ezért érdemes betervezni olyan low budget szórakozásokat is, amiket akár egy esős délutáni napon, egy kávézóban ragadva is gyorsan kivitelezhetünk. Emellett helyezzük a hangsúlyt a közös emlékek gyarapítására és a sztenderd találkozásokat is igyekezzünk egy kicsit megfűszerezni, legyen szó egy új, kibontakozóban lévő viszonyról vagy egy több éves, szeretetteljes kapcsolatról. A következőkben az általunk összeszedett tippekkel igyekszünk inspirációt nyújtani.


Városnézés és édesség kóstolás

A szebb, esőmentes napokon készítsünk elő egy új túraútvonalat, amit aztán körbejárhatunk, miközben feleleveníthetjük a közös emlékeinket. A belvárosban is keringhetünk, ha nagyon kreatív személyiségek vagyunk, akkor még egy kincskeresést is be lehet iktatni, de opcionálisan a kezdeti idők felelevenítésére az elmúlt randik helyszínére is ismét ellátogathatunk egy rögtönzött délután alkalmával. A hosszú órákon át tartó sétálás után betérhetünk egy kávézóba, elnyalhatunk egy-egy gombóc fagyit is.

Őszi low budget randi programok a kikapcsolódásért! - 2. kép

Társasjátékozás

A társasjátékok a virágkorúkat élik, amennyiben beleásod magad csak egy kicsit legalább a témába, biztosan fogsz találni olyan játékokat, amik annyira megtetszenek, hogy rögtön ki is akarod próbálni. Páros játékok közül választhatsz olyat is, ami kifejezetten arra lett kitalálva, hogy erősítse a szerelmi kapcsolatokat, de a móka kedvéért stratégiai vagy logikai társasok mellett is voksolhatsz. Már az is egy közös időtöltés, ha a szerelmeddel együtt vadásztok és egy esős délutánon belevetitek magatokat a játékszabályba.

Őszi low budget randi programok a kikapcsolódásért! - 3. kép

Piknik és utazás

A falevél hullós időszakban, akár az őszi szünetben vagy csak egy hosszabb hétvégére érdemes lehet egy kisebb belföldi nyaralást is betervezni. Válasszatok egy olyan helyet, ami nyugodt és csendes és igazán természetközeli. Vágjátok el magatokat a munkától és az internettől és találjátok fel magatokat! Szánjatok időt a lelassulásra, egy-egy mélyebb beszélgetésre. Főzzetek, sétáljatok nagyokat és tervezgessetek! Idézzétek fel a kapcsolatotok elején erősen égő tüzet és élvezzétek egymás társaságát mindenféle külső, zavaró körülmény nélkül!

Őszi low budget randi programok a kikapcsolódásért! - 4. kép

2 hozzászólás

Tekla

2 éve, 7 hónapja és 24 napja

Társasjáték jó, ha van az embernek. Amúgy manapság már azok is elég drágák.

válasz erre

krisztike

2 éve, 7 hónapja és 25 napja

A különböző fesztiválok is nagyon jó program.

válasz erre