8 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Miért maszturbálj a pasid előtt? Most megtudhatod!

2014. április 12.
8.9441
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A maszturbálásra nagyon sokan tekintenek egyfajta tabuként, amit zárt ajtók mögött, magányosan kell végezni. Szögezzük le gyorsan, az emberek 60-70 százaléka, férfiak és nők egyaránt, rendszeresen végeznek önkielégítést, ami a világ legtermészetesebb dolga, akárcsak az, hogy az ilyen dolgoknak a négy fal között kell történnie. Biztos azonban, hogy teljes magányban? Erre a kérdésre keressük a választ!



Miért maszturbálj a pasid előtt? Most megtudhatod! - 2. kép

Bizonyára sokan meglepődnénk, ha a pasink arra kérne minket, hogy maszturbáljunk előtte. Sokan biztosan el sem tudnák képzelni, és akadnak olyanok is - nagyon sokan - akik bár úgy vélik, hogy ez nem is lenne nehéz, a gyakorlatban kivitelezni azonban mégsem túl egyszerű. A magunknak szerzett gyönyör és öröm ugyanis könnyedén szexuális életünk részévé válhat, és feldobhatjuk vele az együttléteket, hiszen ki más ismerné igényeinket jobban, mint saját magunk? Nem csak emiatt kell azonban rászánnunk magunkat minderre, hanem azért, mert a párunk előtti maszturbálás egyfajta bizalmi kérdés is.

Ilyet ugyanis bárki előtt biztosan nem tennénk meg, hiszen ez egy olyasmi belső kitárulkozás, amiről beszélnetek kell, mert ez nem bűn, az öröm nem lehet bűn, és erről őt is tudatosítsuk. Az olyan önkielégítést ugyanis, amit párunk előtt végzünk, tulajdonképpen az ő gyönyörűségére is végezzük, és egy olyan lépcső lehet szexuális életünk fejlődésében, amivel az utolsó görcsöket, berögződéseket is eltörölhetjük. Arról nem is beszélve, hogy ezzel rávezethetjük párunkat arra, hogy mit is szeretünk, mi a jó nekünk, ezáltal egyfajta betekintést adhatunk egy olyan dologba, amivel maximális bizalmat vívhatunk ki nála.

Miért maszturbálj a pasid előtt? Most megtudhatod! - 3. kép

Nem titkoltan ugyanakkor a pasik nagyon szeretik is nézni, ha egy nő maszturbál, de legalábbis kényezteti magát, ezáltal már attól, hogy te kielégíted magadat, biztosan felélesztesz benne valami olyan dolgot, ami talán örökre beleéghet az emlékezetébe. Ez akár hosszú hetekre, esetleg hónapokra is elég lehet ahhoz, hogy egy kicsit gyakrabban összebújjatok, esetleg olyan dolgokat tegyetek meg, amiket korábban szóba sem akartatok hozni. Ha ugyanis a párod előtt maszturbálsz, leomlanak bizonyos falak is, így a szexuális életben nyitottabbá, szabadabbá váltok, mertek nyitni az új irányába, ami különösen akkor nagyszerű, ha már egy kicsit ellaposodtak köztetek az együttlétek.

Természetesen a kivitelezés soha nem egyszerű, így ehhez is adnánk tanácsokat! Ha már szóba hoztátok a témát, akkor minden esetben érdemes a kivitelezéshez a hangulatot oldani egy kis zenével, valamint a legjobb gátlásoldóval, egy kis alkohollal. Persze ne vigyük túlzásba, de néhány pohár bort azért leguríthatunk a cél érdekében, főleg ha még korábban soha nem csináltunk ilyet. Könnyíthet a helyzeten a gyertyafény és a félhomály is, valamint aranyszabály, hogy soha ne kapkodjunk, éljük meg a pillanatot, hiszen ez egy igencsak kivételes pillanat. Ha nagyon nem megy, a modern kor világában segítségül hívhatunk egy webkamerát is első alkalommal, hátha úgy egy kicsit könnyebb lesz. A hatás így is garantált! Próbáljátok ki, ha nem hiszed el!
6 hozzászólás

krisztike

10 éve, 10 hónapja és 19 napja

Én nem mernék más előtt...

válasz erre

Sonci

10 éve, 10 hónapja és 19 napja

"mert ez nem bűn, az öröm nem lehet bűn"

Ez a kulcs. És a pasik tényleg imádják!mosolygó smiley

válasz erre

moni1294

10 éve, 10 hónapja és 20 napja

Pasim előtt még nem próbáltam. Én nem merném...mosolygó smiley

válasz erre

zitucska

10 éve, 10 hónapja és 20 napja

Hát ez elég komoly téma. Érdekes hogy mennyire tabu a maszturbáció sok nő és férfi számára.

válasz erre

mokus84

10 éve, 10 hónapja és 20 napja

Arcpirító téma de örülök hogy felhoztátok. Sokan nem mernek beszélni róla.

Én nem szégyellem hogy élek vele, sőt párommal szoktunk huncutkodni.mosolygó smiley

válasz erre

Lili

10 éve, 10 hónapja és 20 napja

Sokaknak kényes téma de én nagyon örülök ennek a cikknek!mosolygó smiley

Szerintem semmi ciki nincs benne.

válasz erre