2019. június 20., csütörtök • Rafael

Meglepően gyakori a szexuális zavar a pornósok körében

Brauny , 2018. október 16.
Egészen rendkívüli adatokat közölt a Miami Egyetem kutatócsoportja azzal kapcsolatban, hogy a pornósok körében milyen gyakori a szexuális zavar, a Daily Mail összefoglalójából ugyanis megtudtuk, hogy a férfiaknál és a nőknél egyaránt gyakoriak a problémák.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Kiderült például, hogy a férfi pornósok közel 60 százalékának nemcsak a munkahelyén, hanem otthon is nagyon gyakran kell Viagrát vagy más potencianövelő szert szednie, és itt nem idősekről van szó, az ilyen tabletták 84 százalékát ugyanis 20 és 29 éves férfiak szedik be.

Persze a színésznők jelentős részénél is akad probléma, ezáltal a pornósok negyede szenved valamilyen szexuális zavartól, a leggyakoribb problémák között pedig a csökkent libidó mellett az orgazmus elérésének hiányát, valamint a fájdalmas nemi életet emelték ki.

A kutatásból kiderült még, hogy a férfi pornósoknál a zavarok egyértelműen szakmájukra vezethető vissza, azonban a nőknél ezek a problémák nem a foglalkoztatási ártalomból fakadnak, sőt mi több, az átlagos nők esetében sokkal gyakoribbak ezek a zavarok, mint azoknál, akik felnőtt filmekben szerepelnek.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!