Még az orvosoknak is fejtörést okozott a férfi végbelébe szorult óriási műpénisz

Brauny , 2018. szeptember 05.
Egészen elképesztő, de egy olasz orvosi csoport egy páratlanul részletes tanulmányt jelentetett meg a napokban egy szaklap hasábjain, amivel az volt a céljuk, hogy több kollégájukkal is megismertessék új módszerüket a végbélbe szorult tárgyak eltávolításáról.


Történt ugyanis, hogy egy 31 éves férfi pár nappal ezelőtt azzal kereste fel az egyik milánói kórházat, hogy már legalább 24 órája nem tud megszabadulni a végbelébe feldugott műpénisztől, ami közel 60 centiméteres hosszúságával nagyon zavarta őt.

Az orvosok célja az volt, hogy a betegből műtét nélkül emeljék ki a beszorult tárgyat, ezáltal kipróbáltak mindent, még a végbélpolipok eltávolítására használt eszközöket is, azonban végül egy hirtelen összedobott találmánnyal jártak sikerrel.

A dokik ugyanis készítettek egy speciális, lasszószerűen működő hurkot, amivel meglepően könnyen meg tudták fogni a műpéniszt, majd lassan kihúzni a végbélből, és mivel módszerük nagyon sikeres volt, azért írtak róla tanulmányt, mert szerintük a kis hurkot máskor is bevethetnék az orvosok hasonló esetekben.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!