2019. február 18., hétfő • Bernadett

Még az orvosoknak is fejtörést okozott a férfi végbelébe szorult óriási műpénisz

Brauny , 2018. szeptember 05.
Egészen elképesztő, de egy olasz orvosi csoport egy páratlanul részletes tanulmányt jelentetett meg a napokban egy szaklap hasábjain, amivel az volt a céljuk, hogy több kollégájukkal is megismertessék új módszerüket a végbélbe szorult tárgyak eltávolításáról.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Történt ugyanis, hogy egy 31 éves férfi pár nappal ezelőtt azzal kereste fel az egyik milánói kórházat, hogy már legalább 24 órája nem tud megszabadulni a végbelébe feldugott műpénisztől, ami közel 60 centiméteres hosszúságával nagyon zavarta őt.

Az orvosok célja az volt, hogy a betegből műtét nélkül emeljék ki a beszorult tárgyat, ezáltal kipróbáltak mindent, még a végbélpolipok eltávolítására használt eszközöket is, azonban végül egy hirtelen összedobott találmánnyal jártak sikerrel.

A dokik ugyanis készítettek egy speciális, lasszószerűen működő hurkot, amivel meglepően könnyen meg tudták fogni a műpéniszt, majd lassan kihúzni a végbélből, és mivel módszerük nagyon sikeres volt, azért írtak róla tanulmányt, mert szerintük a kis hurkot máskor is bevethetnék az orvosok hasonló esetekben.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!