14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Így szerezz magadnak pasit még Valentin-nap előtt

2014. január 25.
2.6531
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Közeleg a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe, aminek bár konkrét magyar vonatkozásai nincsenek, de akárcsak a Halloween, szintén egyre inkább meghonosodik az országban, így ma már párok ezrei, sőt mi több, tízezrei kedveskednek egymásnak virággal, édességgel, ajándékkal, vagy csak egy kis figyelmességgel Valentin-nap alkalmából. Nagyon sokan azonban egyedül töltik ezt a jeles napot, de te most az alábbi praktikáknak és tippeknek köszönhetően még bepasizhatsz Valentin-nap előtt, hiszen több időd van addig, mint gondolnád!

/>
Így szerezz magadnak pasit még Valentin-nap előtt - 2. kép

Talán furcsán hangzik, de a legjobb tanács ezen a téren, ha nem úgy járjuk a várost és a szórakozóhelyeket, hogy folyamatosan azon kattog az agyunk, hogy be akarunk pasizni. Az első és legfontosabb szabály tehát, hogy ne akarjunk magunknak barátot, mert amennyiben görcsösen figyelünk a jelekre, biztosak lehetünk abban, hogy éppen a legfontosabbak mellett fogunk elsiklani, így inkább engedjük el magunkat és hagyjuk, hogy a sors tegye a dolgát, higgyünk a sorsban, de azért természetesen segítsünk is neki egy kicsikét.

Ha elengedjük magunkat, és megszabadulunk attól a már-már stresszként ránk nehezedő gondolattól, hogy egyedül semmit nem ér az életünk, akkor sürgősen változtassunk ezen, és próbáljuk meg inkább élvezni az életet egyedül, hiszen jussanak eszünkbe azok, akik nagyon gyakran éppen az egyedüllétre vágynak. Meg kell találnunk magunkban is a boldogságot, és nem csak másban kutatni azt, hiszen amennyiben így teszünk, sokkal kiegyensúlyozottabbakká, sokkal határozottabbakká válunk, ami nem csak mentálisan, hanem érzelmileg is így lesz, vagyis kapunk egy olyan kisugárzást, ami garantáltan mágnesként vonzza majd hozzánk a pasikat.

Így szerezz magadnak pasit még Valentin-nap előtt - 3. kép

A pasizáshoz természetesen el kell járni otthonról, ez alapvető szabály. Ha viszont gyorsan szeretnénk magunknak a tökéletes pasit - például Valentin-nap előtt -, akkor egy kicsit tegyük félre barátnőinket, és keressük fel férfi ismerőseinket, pontosabban barátainkat, hogy hadd mehessünk velük bulizni. A legtöbb pasi ugyanis nem véletlenül megijed attól, ha egy nyüzsgő lánytömeget lát, és nem is igazán figyeli külön-külön a felhozatalt, csak azt, hogy nagy a tömeg, és ő ezt nem akarja magának. Természetesen az is egy megoldás, ha ismerős környéken egyedül kicsípjük magunkat, és elmegyünk szórakozni, de ennek megvannak a veszélyei, így vegyük körül magunkat ismerősökkel. Ha egyedül állunk neki a partizásnak, biztosak lehetünk abban, hogy csakhamar akad majd társaságunk is, talán éppen a szőke herceg egy fehér lovon.

Bár a magány sokakat kikezd lelkileg, azonban fontos, hogy ez soha ne látszódjon rajtad az ismerkedéskor, a pasikat ugyanis ösztönösen taszítják a megkeseredett, úgyszólván "beletörődött" nők. Ha tehát randira megyünk, olvassunk előtte vicceket, nézzünk meg egy jó vígjátékot, kapcsoljuk ki a mindennapi nehézségeket, hallgassuk kedvenc slágereinket, és legyünk boldogok, így ugyanis sokkal könnyebb lesz a vadászat is. Természetesen arra sem árt azért ügyelni, hogy mindig legyünk szépek és jól öltözöttek, ezen felül pedig nőiesek, hiszen ez titkon minden férfi vágya!
10 hozzászólás

becky

11 éve, 18 napja

Pasiknak is írjatok ilyen cikket! Rájuk fér!mosolygó smiley

válasz erre

bettike

11 éve, 18 napja

Nekem most van pasim, de azért mentem a linket hátha szükség lesz rá!kacsintó smiley

válasz erre

Enci

11 éve, 18 napja

Tényleg jók a tanácsaitok! mosolygó smiley

válasz erre

Hampster

11 éve, 18 napja

Sonci írta:
Na akkor ezt most el is küldtem néhány barátnőmnek, okuljanak, tanuljanak!röhögő smiley
Ugyanezt teszem én is!mosolygó smiley

válasz erre

Sonci

11 éve, 18 napja

Na akkor ezt most el is küldtem néhány barátnőmnek, okuljanak, tanuljanak!röhögő smiley

válasz erre

monyó

11 éve, 18 napja

Nekem még sosem jutott eszembe viccet olvasni randi előtt. Ez nagyon jó ötlet!

válasz erre

Minoni

11 éve, 18 napja

"pasizáshoz természetesen el kell járni otthonról"

Alapszabály. Mégis nagyon sokan elfelejtik. Azt hiszik, majd bejön a melóba a királyfi fehér lovon, vagy a postás egyszer becsenget és ő lesz a nagy ő...

Ez nem így működik. El KELL járni otthonról...

válasz erre

Gucci

11 éve, 18 napja

Na akkor ezeket megpróbálom betartani röhögő smiley és remélem Valentin-napon nem leszek egyedül. Bár annyira nem izgat.

válasz erre

moni1294

11 éve, 18 napja

Klassz tanácsok, sokaknak hasznos lesz!mosolygó smiley

válasz erre

Mirjam

11 éve, 18 napja

Nekem szerencsém van, hiszen van párom. Viszont ezek jó tippek. Barátnőmnek mindenképpen elküldöm ezt a cikket!mosolygó smiley

válasz erre