14 °C
tiszta égbolt
2024. április 27., szombat
Mariann, Zita

A speciális túrázási szokásokhoz igazította új tavaszi-nyári kollekcióját a Fjällräven

2024. március 16.
22.5601
Mariann profilja, adatai
Mariann
A svéd outdoor ruhamárka idén is új tavaszi-nyári kollekciót dob a piacra, melynek tervezése során figyelembe vették a túrázási szokásokhoz igazodó, speciális igényeket, miután egyre népszerűbbek lettek a túrázások és a természetjárás.

Tavasszal sokan választják a közeli erdőket és kirándulóhelyeket, ahol aktívan pihenhetnek, miközben felfedezhetik a természeti kincseket. A Fjällräven évek óta tervez profiknak és kezdő túrázóknak megfelelő ruházati és felszerelési termékeket, melyek nem csak divatosak, de kényelmesek és minden funkcióval fel vannak szerelve.

A Fjällräven tervezői pontosan tudják, hogy az a legjobb túranadrág, amelyet viselés közben szinte észre sem vesszünk - tehát tökéletesen alkalmazkodik hozzánk és a szokásainkhoz. Legújabb tavaszi-nyári nadrág kollekcióját úgy állította össze, hogy nemtől, testalkattól és szabadtéri aktivitástól függetlenül mindenki megtalálja a számára ideálisat. Az egyik legújabb termékük az Abisko Trekking Tights Pro túranadrág, mely nagy mozgásszabadságot biztosító, testhez simuló, ugyanakkor tartós, a szükséges területeken extra megerősítéssel ellátott.

Az aktív természetjárás kedvelői számára megalkották a Keb Agile Trousers könnyű, légáteresztő, dupla szövésű sztreccs anyagú nadrágot. A hibrid ruhadarab technikai pontjain G-1000 Lite Stretch anyagú megerősítésekkel rendelkezik. Akik speciális szabadtéri aktivitásaikhoz keresnek megfelelő ruhadarabot, azoknak tökéletes lesz a minden igényt kielégítő Vidda Pro Trousers extrán tartós G-1000 anyaggal ellátott nadrág.

A speciális túrázási szokásokhoz igazította új tavaszi-nyári kollekcióját a Fjällräven - 2. kép

Az idei szezonra összesen 18 dizájn- és funkciófrissítésen átesett Kajka hátizsákok már 15 éve szolgálják a természetjárás szerelmeseit. Az ergonomikus kialakításuk, állítható váll- és derékpántjuk mindenki számára egyszerűen testre szabhatóvá teszi a kifejezetten outdoor kalandokra kifejlesztett hátizsákokat. Fedezd fel a természetet és öltözz megfelelően.