2019. március 22., péntek • Beáta, Izolda

Három évig tartott, de ennél romantikusabb lánykérést még nem láttunk!

Brauny , 2017. március 15.
Újabb elképesztő lánykérés történetét hozta nyilvánosságra a Daily Mail, egy fiatal lánynak ugyanis olyan eljegyzésben volt része, amiről csak nagyon kevesen álmodhatnak.


A történet középpontjában Timothy és Candice áll, akik három évvel ezelőtt kezdtek el randizni egymással, és bár nem laktak a másiktól túl távol, a fiú ötletére leveleket kezdtek el írni egymásnak, amelyben leírták, hogy mit éreznek a másik iránt, ami elsőre csak egy romantikus ötletnek tűnt, de mint kiderült, Tim valami fontosabbat szeretett volna elérni vele.

Három évig tartott, de ennél romantikusabb lánykérést még nem láttunk! - 2. kép

A pár 14 levelet írt egymásnak, amikor Timothy nagy terve végre elkészült, így Candice egyik reggel egy kis levél társaságában ébredt, amelyben Tim arra kérte, hogy öltözzön fel, és ha elkészült, akkor menjen ki a nappaliba.

Három évig tartott, de ennél romantikusabb lánykérést még nem láttunk! - 3. kép

Candice engedelmeskedett, és amikor kinyitotta a hálószoba ajtaját, mindenhol virágok és gyertyák várták őt, az asztalon összerendezve minden Timtől kapott levél, amelyeket a fiú mind egy kiemelt kezdőbetűvel indított, amelyek egymás mellé téve egy kis üzenetet formáztak: Will you marry me? Vagyis: Leszel a feleségem?

Három évig tartott, de ennél romantikusabb lánykérést még nem láttunk! - 4. kép


Három évig tartott, de ennél romantikusabb lánykérést még nem láttunk! - 5. kép


Három évig tartott, de ennél romantikusabb lánykérést még nem láttunk! - 6. kép

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!