13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Ezért ne szexelj bilincsben, ha nem ismered a partnered

2016. június 30.
2.4241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
AlicE profilja, adatai
AlicE
#

kep1#Egy igazán tanulságos történetet hozott nyilvánosságra több nagy brit bulvármagazin is egy férfiről, aki az angliai Ashfordban szeretett volna magának egy kis pásztorórát szerezni egy fizetett örömlánnyal, akit belevont egy kis bilincses mókába.

Habár a hancúrozás el is kezdődött, azonban a nő valamiért meggondolta magát, és miután kikötözte a férfit az ágyhoz, bilincsben faképnél hagyta őt, legnagyobb szerencsétlenségére pedig még a kulcsot is magával vitte, ezáltal a pórul járt úr kénytelen volt kihívni a mentőket.

A mentők meg is érkeztek, azonban nem bírták kiszabadítani a férfit, így csakhamar egy második szirénázó autó is a helyszínre érkezett, méghozzá a tűzoltók képében, akik bár egy hidraulikus vágóeszköz segítségével ki tudták szabadítani a bajba jutottat, de még előtte szükségük volt egy újabb hatóság bevonására is.

Mivel ugyanis a férfi bilincsben volt, a tűzoltóknak értesíteniük kellett a rendőrséget is, akik szintén nagy csinnadrattával érkezett a lakáshoz, hogy megállapíthassák, az illető nem áll körözés alatt, a bilincs tehát eltávolítható.