6 °C
tiszta égbolt
2024. március 19., kedd
József, Bánk

Ezek a női dolgok garantáltan minden férfit idegesítenek

2020. szeptember 09.
103.0901
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Rengeteg vicc született már arról, hogy a férfiak és a nők mennyire mások a mindennapokban. Ezt a párkapcsolatban élők bizonyára mind egy szálig alá tudják támasztani, de ha a te párod más, esetleg nem volt még nagyon tartós kapcsolatod, esetleg a annyira szuper emberrel hozott össze a sors, hogy soha nem teszi szóvá a dolgaidat, akkor most elmondjuk, hogy miféle női sajátosságaid lehetnek, melyek előbb vagy utóbb, de minden pasit idegesítenek majd.


Nincs egy göncöm se

A tipikus nő! Hányszor, de hányszor vagyunk úgy reggelente, vagy bármilyen fontos esemény előtt, hogy egyszerűen semmit sem találunk a szekrényben. Látjuk, hogy rengeteg ruhánk van, és érzékeljük a problémát, de sajnos lényegesen hangsúlyosabb, hogy egyszerűen semmit sem találunk majd az adott alkalomra. Mindez a férfiaknak annyira egyszerű... Éppen ezért pedig természetesen jól ki is tudjuk akasztani őket ezzel, még ha nem is mondják minden egyes alkalommal!

Ezek a női dolgok garantáltan minden férfit idegesítenek - 2. kép

Hol vagy? Mit csinálsz?

A nők hajlamosak túlgondolni a dolgokat, ezt azért valljuk be. A párkapcsolatban mi vagyunk a ragaszkodók, azok akik nem szeretik, ha a másik fél csavarog, nem ér haza időben és így tovább. Emiatt hajlamosak vagyunk gyakran ellenőrizni párunkat, gyakran felhívni, ráírni Messengeren és így tovább. Persze sok esetben ez kölcsönös, de a nők körében egy kicsit talán gyakoribb jelenség lehet, és ha a másik fél az elején nem is szól érte, biztos lehetsz benne, hogy idegesíteni fogja.

Menjünk vásárolni

A legtöbb pasit a vásárlással teljesen ki lehet készíteni, és itt nem annyira az élelmiszerek beszerzéséről van szó, sokkal inkább a ruhavásárlásról, hiszen a nők képesek arra, hogy órákon át elidőzzenek egyetlen boltban, ahol alighanem a teljes kínálatot fel akarják próbálni. Legalábbis így látja ezt egy férfi, emiatt felfogni sem tudják, hogy míg ők célirányosan elmennek megvenni, amit szeretnének, addig egy nő miként képes órákig nézelődni egyetlen ruhanemű után.

Ezek a női dolgok garantáltan minden férfit idegesítenek - 3. kép

Az a fránya hiszti

Oké, persze, egyetértünk benne, néha a férfiak is képesek hisztizni, pláne akkor, ha betegek, de azért a nők ezen a téren sokkal problémásabbak tudnak lenni. Ha nem azt halljuk, amit mi szeretnénk, ha nem úgy van valami, ahogyan mi akarjuk, akkor bizony könnyebben megsértődünk, mint a férfiak, még akkor is, ha tudjuk, hogy nincs igazunk. Ez elsőre talán cuki lesz majd, de pár év után azért idegesíti majd a másik felet, erre mérget vehetsz!

Mi a baj?

A nők esetében valamiért általános probléma, hogy mindig pszichológusok akarnak lenni és megfejteni a férfiak gondját-baját. Ha a férfi egy kis nyugalomra vágyik az egész napos hajtás után, ha csak leül tévézni, gubbaszt egy kicsit, akkor máris előbújik belőlük az anyuka, pedig ezt a másik fél nem igazán kedveli. Persze kérdezzük meg, hogy mi a baj, de ha nem akarja elmondani, akkor ne erősködjünk, vélhetően semmi komoly, de nem is nagyon akarja az orrunkra kötni. Menj el onnan, később beszélj vele, lehet hogy akkor már magától elmondja, mi a helyzet!
2 hozzászólás

Hampster

3 éve, 9 hónapja és 26 napja

Ez a nincs mit felvenni nagyon idegesítő.

válasz erre

Natasha

3 éve, 9 hónapja és 26 napja

Teljesen tipikus dolgok. röhögő smiley De hat ezért vagyunk ki nők nők.

válasz erre