2018. május 24., csütörtök • Eszter, Eliza

Ezek a legjobb párkapcsolat-fejlesztő filmek!

Brauny , 2017. április 23.
A filmeket rengetegen az általános szórakoztatás miatt nézik csupán, holott tudat alatt az efféle alkotásokból rengeteget lehet tanulni, ezáltal főleg néhány romantikus, vagy komolyabb hangvételű alkotás akár párkapcsolat-fejlesztő hatással is rendelkezhet. Hogy melyek azok a filmek, amelyek szerintünk felhasználhatók ebből a célból? Összegyűjtöttünk néhányat:
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


1. Hová lettek Morganék?

Hught Grant és Sarah Jessica Parker klasszikus filmje ideális tankönyv abban az esetben, ha házasságunk vagy kapcsolatunk válságba került, hiszen a film főszereplői, avagy Mr. Morgan és Mrs. Morgan egy kis hűtlenség miatt éppen válófélben vannak, egy véletlennek köszönhetően azonban közösen el kell költözniük és új életet kezdeniük. Mindeközben bebizonyítják, hogy kapcsolatuk nem is került zsákutcába, csak egy kis vérfrissítésre volt szükségük az újrakezdéshez.

Ezek a legjobb párkapcsolat-fejlesztő filmek! - 2. kép

2. Szex és New York

Vegyük akár a mozifilmet, akár a sorozatot, a Szex és New York nem véletlenül lett olyan sok nő kedvence világszerte, hiszen ha létezik párkapcsolati probléma, vagy bármilyen anomália, akkor az ebben a franchise-ban bizony felbukkant, sőt mi több, a csajok valamilyen formában megoldást is találtak rá. Ha tehát problémánk van, csak pörgessünk le pár évadot, és szinte biztos, hogy választ találunk kérdéseinkre.

3. Ghost

A Ghost a világ egyik legismertebb romantikus filmjeként Sam és Molly tragikus történetén keresztül mutatja meg nekünk, hogy a szerelem nem ismer határokat és korlátokat, sőt mi több, akik igazán szerették egymást, azokat még a halál sem választhatja el egymástól. A megható történet megtanít minket arra, hogy valóban mekkora ereje van az érzéseknek, és annak, hogy a szerelem bizony néha vak is tud lenni...

4. Utóirat, Szeretlek

Az Utóirat, Szeretlek egy közel sem tipikus romantikus dráma, amely egy a harmincas éveinek végén járó, elvált asszony életét dolgozza fel. A nő bár nem sokat remél már az élettől, azonban váratlanul találkozik egy fiatal fiúval, aki meglepő módon hasonlít az ő középiskolai szerelmére, aki autóbalesetben elhunyt. Bár Louise szenvedélyesen szereti a fiút, de Scott közben csak kihasználja a nőt... Tökéletes tanulópénz lehet sokunk számára!

Ezek a legjobb párkapcsolat-fejlesztő filmek! - 3. kép

5. Az 50 első randi

Az 50 első randi Adam Sandler és Drew Barrymore emlékezetes közös alkotásaként leginkább a kezdő párkapcsolati problémák tekintetében tud segítséget nyújtani azoknak, akik esetleg már az első lépéseknél, az első randiknál elakadtak. Bár egy vígjátékról beszélünk, azonban a humoros megoldások, illetve a különleges koncepció mellett rengeteg mondanivaló is szorult a filmbe, így kezdő párkapcsolati gondokra sok gyógyírt találhatunk benne.

+1. Amerikai pite

Az amerikai pite talán nem egy romantikus film, sőt annyi romantika sincs benne, mint egy bokszmeccsben, ellenben a fiatalabb korosztály számára hihetetlenül megkönnyítheti az első párkapcsolat, az első csajozás/pasizás élményét. A film ugyanis megmutatja, hogy bizony nemcsak mi vagyunk bénák, hanem más fiatalok is, és senkinek sem megy minden azonnal.
 
1 hozzászólás

Mirjam • Messiás #1 • 1 éve, 2 hónapja és 4 napja

Mindegyiket láttam és nagyon szeretem őket. A Hová lettek Morgenék jó kis házasságtanító film.