9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Ez a nő egy szörnyű betegség miatt állandóan csak szeretkezne

2017. augusztus 15.
8.4161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Amanda McLaughlin első ránézésre egy teljesen átlagos 23 éves brit lány, azonban a BBC egy különleges betegségekről szóló dokumentumfilmjében a napokban őszintén beszélt problémájáról, a PGAD szindrómáról, aminek a lényege, hogy állandóan felizgult állapotban van, és minden egyes percben kívánja a szexet.

A Daily Mail által is bemutatott Amanda szerint bár sokan úgy vélik, hogy ez milyen jó dolog, azonban hónapokig, sőt esetében évekig azt érezni, hogy majdnem orgazmusa van az embernek, de ez sosem következik be, a lány szerint egy óriási gyötrelem.


kép'>Ez a nő egy szörnyű betegség miatt állandóan csak szeretkezne - 2. kép

Bár a szindróma sokak életét tönkretette már, Amanda azonban nagy szerencséjére talált egy férfit, aki képes elfogadni őt, noha ez még ma sem mindig egyszerű, de párja, azaz JoJo szerint folyamatosan próbál tanulni az állapotáról, és így segíteni tud neki mindenben.

Ez a nő egy szörnyű betegség miatt állandóan csak szeretkezne - 3. kép

Amanda kálváriája egyébiránt nem volt egyszerű, betegségét hat évvel ezelőtt diagnosztizálták, előtte azonban óriási megaláztatásban volt része családja részéről is, akik képtelenek voltak felfogni, hogy mi lehet a lány problémája.