18 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

Ennél a férfinél nagyobb szemétládát még biztosan nem láttál

2017. február 17.
10.4741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Hihetetlen indulatokat szabadított el a világhálón a The Scene műsora, amelyben Kourtney Jorge a kamerák előtt próbálta meg kifaggatni exét, Leonard Longot arról, hogy miért is csalta meg őt.

Mint a videón is látható, a lány sírva, összetörve kérdezgeti párját arról, hogy miért is tett ilyen szörnyűséget, mire Leonard folyamatosan elégedett mosollyal, megbánás nélküli arccal válaszolgat neki, ezáltal a megcsalás indoka szerinte az volt, hogy a lány folyamatosan kutatott utána, mert nem bízott meg benne.

A férfi olyan dolgokat vágott még Kourtney fejéhez, hogy igazán elhagyhatta volna korábban, sőt mi több, amikor a nő azt kérdezte, hogy hány emberrel csalta meg, a férfi azt válaszolta, hogy fogalma sincs, mert nem számolta.

Az internetre is feltöltött videót néhány nap alatt több százezren nézték meg, és elképesztő visszatetszést váltott ki az emberekből, ezáltal a Twitterezők egyenesen hadjáratot indítottak a férfi ellen, akinek még személyes profilját is titkosítania kellett, mert olyan sok támadást kapott.


Now she wants to know why. pic.twitter.com/5hdlpKisjZ

? The Scene (@SCENE) 2017. február 15.