2018. május 24., csütörtök • Eszter, Eliza

Egyre több a silány minőségű, egészségre káros vibrátor!

Brauny , 2017. április 07.
Meglepő kutatási eredményeket hozott nyilvánosságra a Choice Australia legújabb felmérése, akik bebizonyították, hogy mivel egyre több silány minőségű vibrátor érkezik a piacra Kínából, megnőtt az egészségre káros szexuális játékszerek mennyisége is.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A tanulmány szerzői több olcsó, rossz minőségű vibrátort is megvizsgáltak, és azt találtak, hogy rengeteg olyan kapható a piacon, amelyeknél az úgynevezett BPA szintetikus vegyületet alkalmazták, amely a nyálkahártyával érintkezve számtalan egészségügyi kockázatot idéz elő.

Dr. Judith Glover, a kutatás egyik vezetője szerint ez az anyag az általános hormonproblémákon felül képes megnövelni a rák kialakulásának kockázatát, miközben az agyi idegsejtek működésére egyaránt negatív hatást gyakorol.

A szakértő szerint az olcsóbb vibrátorok jelentős részénél mutatták ki ezt az alapanyagot, így érdemesebb inkább a középkategóriából válogatni, a legjobb választás pedig mindig a keményebb műanyagból, a fémből, esetleg a szilikonból készült vibrátor, a puhább műanyagok ugyanis nagyobb valószínűséggel tartalmaznak rákkeltő anyagot.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!