9 °C
enyhe eső
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Egy friss kutatás szerint a britek 25%-kal többet önkielégítettek a lezárások alatt

2022. január 29.
58.1441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az elmúlt években sokban megváltozott az emberek szokása, mely leginkább a lezárásoknak és a pandémiának köszönhetően, éppen emiatt az emberek kicsit többet foglalkoztak magukkal is, derül ki egy friss kutatásból.

A Sexual Medicinben jelent meg nemrégiben egy friss kutatás, mely a britek szexuális tevékenységét vizsgálta a 2020-as lezárások alatt.

A kutatásból kiderül, hogy az Egyesült Királyságban az emberek ötöde beismerte, hogy több pornót nézett a COVID lezárások első hullámában, mint előtte. Továbbá az is, hogy a brit férfiak átlagosan hetente kétszer-háromszor is maszturbáltak.

Ez a szám 25%-kal több, mint előtte volt. A kutatók szerint az emberek leginkább az unalomnak és a több szabadidőnek tulajdonítják ezt a növekedést. Nőtt a pornó nézés is, valamint a szexjátékok alkalmazása is. Az is kiderült a válaszokból, hogy a nők többet fantáziáltak szexről, mint korábban.
Sexual Medicinben jelent meg nemrégiben egy friss kutatás, mely a britek szexuális tevékenységét vizsgálta a 2020-as lezárások alatt.'>