18 °Ctiszta égbolt
2020. október 26., hétfő • Dömötör

Egy angol édesanyja hozzáment a lánya volt férjéhez

Szofi Kakuk , 2020. január 24.
Egy angol nő nemrég számolt be arról, hogy voltaképpen milyen szappanoperában is találta magát néhány évvel ezelőtt, ahol a saját édesanyja szerette el tőle a volt férjét. Az esetet most napvilágra is hozta és ilyen formában is kiadta magából a fájdalmát.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Lauren Wall 19 éves korában házasodott össze a szerelmével Paullal, ekkor még azt gondolta, hogy szerelmével megfogta az Isten lábát és életre szóló boldogságban fogják leélni az életüket. Az esküvőjükhöz ráadásul Lauren édesanyja nagy összegű pénzbeli támogatást is adott, ami miatt lánya még inkább hálás volt anyjának a nagyvonalú gesztus miatt.

Egy angol édesanyja hozzáment a lánya volt férjéhez - 2. képMindazonáltal, 8 héttel az esküvő után a férj megváltozott és Lauren háta mögött a lány édesanyjával kezdett el találkozgatni. Lauren elsőnek nem akarta elhinni a bizonyítékként szolgáló levelezéseket sem, majd a szembesítés után a lány hosszú évekre megszakította a kapcsolatot az anyjával, aki hozzá is ment lánya exférjéhez. A férfitől mindkét nőnek született gyermeke is.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!