9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Egy 72 éves nővel csalta meg fiatal párját a 26 éves férfi

2018. július 31.
2.8211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Mindenkinek van valamilyen fétise, kinek normális keretek között, kinek egy kicsit túllépve a határokon, de alighanem extrém mértékről beszélhetünk annak a 26 éves birminghami férfinek az esetében, aki 24 éves barátnőjét rendszeresen megcsalta egy 72 éves nagymamával.

A Metro magazin beszámolója szerint a házaspárnak a női tagja akkor kezdett gyanút fogni, amikor a férj elmaradozott otthonról, visszahúzódóvá vált, és egyre gyakrabban hazudott arról, hogy elutazik vagy kimarad túlóráznak, emiatt pedig a fiatal feleség magánnyomozót bérelt.

Nem telt el sok idő, hogy a detektív nyakon csípje a férfit, aki egy munkaútra hivatkozva lépett le otthonról, azonban csak egy közeli motelbe hajtott, ahol szeretőjével találkozott, de nem egy másik csinos nőről volt szó, hanem egy feleségénél háromszor idősebb 72 éves nagymamáról.

Az eset még a nyomozókat is meglepte, akik videót készítettek a férfiról és titkos szerelméről, aminek láttán a feleség azt mondta, hogy megalázva érzi magát, és el sem hiszi, hogy igaz mindaz, amit a felvételen lát és hall.