Csak óvatosan a gyémánt gyűrűkkel: egy nő felvágta vele a barátja herezacskóját

Brauny , 2018. február 15.
Elképesztő dolog történt pár hónappal ezelőtt Rachael Biscoe és Trevor Camp között, akiknek történetét a kapcsolódó nyomozás lezárulása után a Daily Mail hozta nyilvánosságra, méghozzá nem véletlenül, hiszen ilyen sztorit nem minden nap hall az ember.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az eset azzal indult, hogy Rachael egyik nap arra ért haza, hogy párja teljesen részegen, félmeztelenül, az ágyon fekve egy kínai nővel folytat erotikus videóhívást, mire a nő annyira kiakadt, hogy dulakodni kezdtek, aminek során kikeveredtek a konyhába, ahol Rachael váratlanul megmarkolta a férfi herezacskóit.

Ezt nem kellett volna, ugyanis bár a férfi azt hitte, hogy párja egy kést döfött a heréibe, de mint a nyomozás később kiderítette, szó sem volt ilyesmiről, csupán az éles gyémánt eljegyzési gyűrűnek sikerült olyan súlyosan felhasítania a herezacskót, hogy amiatt a férfit kórházba kellett szállítani.

A pár az eset után természetesen szétment, így a férfi ma már Kínában él, a történet elején felbukkant szeretőjével, de tárgyalásuk csak most zárult le, aminek során Rachelt büntették meg, az ügyészség 12 hónap felfüggesztett börtönbüntetést rótt ki rá némi pénzbírság megfizetése mellett.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!