2019. március 24., vasárnap • Gábor, Karina

Ciki: egy vibrátor miatt akarta leteremteni a lányát az apa, de végül jól elszégyellte magát

Brauny , 2017. november 30.
Elképesztő sztorit osztott meg a világgal egy Emily nevű amerikai lány a Twitteren, ahová teljes egészében feltöltötte ciki SMS beszélgetését, amit apjával folytatott le a napokban, aki vélhetően ezek után soha nem turkál majd a dolgai között.


Az apa ugyanis a minap egy SMS-t írt a lányának, amelyben felhívta a figyelmét, hogy ha hazaér, akkor feltétlenül beszélniük kell, de mivel a lány a barátainál van, ezért előzetesen küld egy képet a tárgyalás okáról.

A fotón egy henger alakú tárgy látható, amitől nagyon kiakadt az apuka, mert azt hitte, hogy egy vibrátor, és nem értette, hogy lánya miért vásárol ilyen gusztustalan dolgokat, egyáltalán miért hagyja szanaszét a szobájában? A lány értetlenkedve kérdezte apját, hogy mégis mit gondol, mi van a képen?

Miután az apuka ismét egy vibrátorra utalgatott, Emily felvilágosította, hogy az egy ártatlan hordozható akkumulátor, amivel a telefonját tölti. Az apa ezt követően azonnal hangnemet váltott, és arra kérte lányát, hogy ez a dolog maradjon köztük. Nem maradt!

Ciki: egy vibrátor miatt akarta leteremteni a lányát az apa, de végül jól elszégyellte magát - 2. kép


Ciki: egy vibrátor miatt akarta leteremteni a lányát az apa, de végül jól elszégyellte magát - 3. kép

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!