9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Brazíliában nyílik a világ első erotikaparkja

2016. május 05.
5.0781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#ErotikaLand név alatt a brazíliai Sao Paulóban nyílik meg a világ első, turistalátványosságnak számító erotikaparkja, amelynek érdekessége, hogy bár minden a szexről szól majd, a nyilvános szeretkezések vagy minden más ehhez köthető dolog tabunak számít majd a helyszínen.

A parkban így speciális, többdimenziós moziterem, nudista medence, nemiszerű alakú dodzsemek, szexmúzeum és ehhez hasonló élmények várnak a látogatókra, ahol még egy külön szexshop is lesz minden földi jóval megpakolva, de a szex a park területén belül minden formában tiltott lesz, ellenben a közeli motelekben már természetesen adott lesz a megfelelő helyszín.

Habár a beruházók rengeteg érdeklődőt várnak a parkba, a helyiek azonban mégis nagyon aggódnak, így például attól, hogy nem a legerkölcsösebb emberek fognak betérni majd ide, ezáltal sok lesz a nemi erőszak és a szexuális visszaélés.

A projekt kivitelezője szerint azonban aggodalomra semmi ok, sőt a 250 új munkahellyel és a magas haszonnal ugyanis a park látogatottsága jelentős mértékben növelheti majd a környék turisztikai értékeit, illetve bevételeit.