15 °Cerős felhőzet
2020. október 01., csütörtök • Malvin

Biztos jelek, hogy megtaláltad a nagy Őt

Brauny , 2019. október 30.
Rengetegen élnek párkapcsolatban, és nagyon sokan vannak, akik teljesen bizonytalanok azzal kapcsolatban, hogy vajon jó ember mellett kötöttek-e ki vagy sem. Érdekesség, hogy a legtöbben akkor gondolkoznak el ezen a problémán, amikor egyébként minden rendben van a párkapcsolaton belül, és inkább egyfajta fásultság, egyfajta stagnálás áll be a két ember között. Ha te is ezen gondolkozol mostanság, összeállítottunk pár dolgot, melyek egészen biztos jelei annak, hogy te valószínűleg megtaláltad a nagy Őt!
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Mindig kedveskedik neked valamivel

Itt nem kell feltétlenül arra gondolni, hogy állandóan drága ajándékokkal vagy ékszerekkel halmoz el minket, csak szimplán mindig gondol ránk, és kedveskedik nekünk valamivel. Ha például 5-10 év után is gyakran ír csak úgy egy üzenetet, vagy állít haza virággal, meglep valamilyen meglepő dolgokkal, például csak úgy elvisz vacsorázni vagy kocsikázni, akkor az azt jelenti, hogy mindig gondol rád, és nagyon fontos vagy a számára.

Biztos jelek, hogy megtaláltad a nagy Őt - 2. kép

Olyannak szeret, amilyen vagy

Sokat elmond valakiről, ha igazi nőnek lát téged bármikor és bármilyen helyzetben. Kócosan, a reggeli kelés után, izzadtan egy edzés után, koszos otthoni ruhában, de akár még némi plusz kilóval is. A nagy Ő soha nem akar megváltoztatni, pontosan olyannak szeret majd téged, amilyen vagy. Ehhez nyilván nemcsak szerelem és szeretet, hanem erős kötődés, valamint kimagasló mentális érettség is szükséges.

Egy felé húzzátok a szekeret

Mert a két kicsi ökröcske, ha más irányba húzza a szekeret, akkor a szekér szétszakad - tudjuk az egykori gyerekmeséből, vagyis csak akkor találod meg a nagy Őt, ha neki is ugyanazok a céljai, mint neked, tehát közös célkitűzésekkel haladtak előre. Milyen jövője van ugyanis annak a kapcsolatnak, amelyikben az egyik szeretne gyermeket, a másik viszont soha? Nyilván semmilyen, ezért a nagy Ő akkor nagy Ő, ha hasonlók az elképzeléseitek a jövőt illetően.

Az őszinteség fontos erény

Alighanem a legfontosabb egy kapcsolatban, mégis csak nagyon kevesen tudják gyakorolni ezt a tulajdonságot valójában. Ha olyan párod van, akiben feltétlen megbízol, és ő is mindig maximálisan őszinte veled, akkor az egy olyan hatalmas ajándék, amihez foghatót korábban még talán soha nem kaptál senkitől. Már ha neked őszinteséget adott, akkor komoly esély van arra, hogy ő bizony az a nagy Ő.

Biztos jelek, hogy megtaláltad a nagy Őt - 3. kép

Vita van, de nem veszekedés

Egyetlen kapcsolat sem működik súrlódások nélkül, ez tiszta sor. Vitázni kell, vitázni valahol jó dolog, hiszen segít a kapcsolat építésében, bizonyos esetben az előrelendülésben, azonban fontos kiemelni, hogy mindez csak akkor pozitív, ha az a vita nem veszekedés, nem a másik sértegetéséről szól, nem öncélú, hanem képes előregördíteni a kapcsolatot, és utána bár van egy kis mosolyszünet, végül vagy te, vagy ő képes engedni, esetleg bocsánatot kérni. Egy ilyen kapcsolatban mindenki szeretne élni...

Jóban és rosszban együtt

Egy párkapcsolatban akkor ismerszik meg az ember, ha nemcsak jóban, hanem rosszban is kitartanak egymás mellett a felek. A nagy Ő valóban arról ismerszik meg, hogy akkor is ott lesz, és akkor is segít, ha éppen padlón vagyunk, ha éppen messze a tetőpont, hogy anyagi nehézségek támadtak, vagy csak szimplán olyan időszakát éli az ember az életének, amikor több megértésre van szüksége.
 
2 hozzászólás

Lili • Messiás #2 • 11 hónapja, 3 hete és 5 napja

Vita az még a legjobb kapcsolatokban is van.

Ezt érzi az ember. Bár idő kell hozzá.