9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Biztos jelek arra, hogy megcsal a párod!

2021. szeptember 11.
59.2591
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
Az utóbbi időben azt veszed észre, hogy kissé megváltozott a szexuális életed? Esetleg az érzelmi oldala is átalakulóban van a kapcsolatodnak a pároddal? A szíved mélyén úgy érzed, hogy valami nem stimmel annak ellenére, hogy a párod szavakban biztosít az ellenkezőjéről? Bízz az ösztöneidben és gondold át az elmúlt hetek és hónapok történéseit és legyél sokkal figyelmesebb! Derítsd ki, hogy valójában mi is lehet annak a hátterében, hogy legbelül nyomást és átalakulást érzel a szerelmi életedben és ez nem éppen egy pozitív irányt jelent.


Jóval több figyelmet kapsz, mint eddig

Nyilván nem kell elsőre rosszra gondolni, ha megnő az az idő, amit a párod feléd irányít, de amennyiben más furcsaság is felütötte a fejét, akkor viszont érdemes lehet azon is gyanakodni, hogy valamiféle bűntudat vezérelheti. Sok esetben a megcsalások utáni plusz figyelem általánosabb, romantikus gesztusokkal kezdődik, mint például a virággal, egy-egy drágább ajándékkal vagy olyan cselekedettel, amiről tudja a párunk, hogy levehet a lábunkról. A férfiak és a nők is tudat alatt így akarnak kompenzálni, a megcsalás utáni bűntudatot enyhíteni.

Biztos jelek arra, hogy megcsal a párod! - 2. kép

Sokkal több időt igényel egyedüllétre

A barátod folyamatosan arra hivatkozik, hogy fáradékony és inkább otthon maradna és ledőlne? Esetleg egy teljes hét is eltelik úgy, hogy nem is látjátok egymást, amikor kérdezősködnél, akkor pedig téged tart féltékenynek és ellenőrzőnek? Ilyen helyzetben egy igazi manipulátorral van dolgod, aki azt akarja, hogy a saját magadban érzett dolgokban is kételkedj és ez töltse ki az időd és ne az utána való szaglászás. Ilyen esetben egyértelműen gyanakodhatsz, hogy felbukkanhatott egy harmadik fél is.

Nagyon változó a hangulata, amiért téged hibáztat

Az is egy igazán tiszta jel, hogy bejöhetett a képbe egy plusz fél, hogy sok esetben elveszíti a türelmét, nem tud uralkodni magán. Esetleg dühkitörésekkel is küzd, amiknek a megjelenéséért természetesen téged hibáztat. Ilyenkor az a plusz feszültség tőr fel, hogy titkolózik, a lelkiismerete pedig folyamatosan emlékezteti, hogy valójában mit és mikor is tett ellened és a kapcsolatotokkal szemben.

Biztos jelek arra, hogy megcsal a párod! - 3. kép

Egyáltalán nem féltékeny

Természetesen egyik kapcsolat alapjaként sem szolgálhat egy nagyfokú féltékenység, de rövid és hosszútávon sem rossz, ha időnként érezzük, hogy a szerelmünk potenciálisan félt minket, ha olyan nő vagy férfi lép be az életünkbe, aki a másik szemében versenybe szállhat értünk. A féltékenység teljes hiánya viszont arra is utalhat, hogy az illető csak megszokásból van velünk, különösebben nem táplál irántunk erős érzelmeket. A pakliban így az is benne van, hogy mindez azért van, mert már jó ideje másért dobog a szíve és a hátunk mögött előbb megalapozza az új életét, mielőtt véglegesen kilépne.
3 hozzászólás

Tekla

2 éve, 9 hónapja és 22 napja

Sok féle jel lehet egy kapcsolatban és ahogy előttem írják, van hogy néha jele sincs a dolognak. Szörnyű ez a megcsalás az egyszer biztos.

válasz erre

mokus84

2 éve, 9 hónapja és 24 napja

Van, aki jelek nélkül is simán megcsalja a másikat. Nehéz az ilyet észre venni néha.

válasz erre

Linda

2 éve, 9 hónapja és 25 napja

Szerintem nem kap több figyelmet az ember. Nekem volt egy barátom aki megcsalt és konkrétan egyáltalán nem figyelt rám. Mindegy mit mondtam.

válasz erre