23 ℃Esik
2017. július 25., kedd • Kristóf, Jakab

Beteg: ez a japán férfi úgy él szexbabájával, mintha igazi nő lenne!

Brauny , 2017. július 05.
Masayuki Ozaki egy japán férfi, aki bár megtapasztalta a valódi házasságot, azonban nemrégiben félrelépett, de nem egy igazi nő, hanem egy szexbaba miatt döntött úgy, hogy eltávolodik feleségétől, amivel a NY Post információi szerint ezzel megtalálta az igazi boldogságot.


Masayuki ugyanis egy hihetetlenül élethű szilikon szexbabával, Mayuval csalta meg feleségét, ami azért bizarr, mert a férfi nem költözött el otthonról, ergo hazavitte új "párját", és lányával, valamint feleségével egy fedél alatt élnek.

Beteg: ez a japán férfi úgy él szexbabájával, mintha igazi nő lenne! - 2. kép

A 45 éves férfi szerint házassága azt követően romlott meg, hogy gyermekük megszületett, azóta ugyanis nem volt szex a feleségével, és rendkívül magányos volt, de amikor meglátta Mayut a kirakatban, azonnal megváltozott az élete, szerelmes lett, és azóta úgy élnek ők, mint egy igazi szerelmes pár.

Beteg: ez a japán férfi úgy él szexbabájával, mintha igazi nő lenne! - 3. kép

A férfi szerint új szerelme mindig meghallgatja őt, soha nem utasítja vissza az ágyban, de gyakran elmegy vele sétálni, amikor Ozaki felöltözteti és tolószékbe teszi őt, hogy így járkáljon vele egyet a városban.

Beteg: ez a japán férfi úgy él szexbabájával, mintha igazi nő lenne! - 4. kép

A fizikoterapeutaként dolgozó Ozaki szerint annyira szereti Mayut, hogy soha többé nem akar valódi nővel kapcsolatot létesíteni, sőt azt szeretné, ha halálakor vele együtt temetnék majd el.

Beteg: ez a japán férfi úgy él szexbabájával, mintha igazi nő lenne! - 5. kép


Beteg: ez a japán férfi úgy él szexbabájával, mintha igazi nő lenne! - 6. kép

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!

ezek a cikkek is érdekelhetnek

Nincsenek még hasonló cikkek.