Beteg: ez a japán férfi úgy él szexbabájával, mintha igazi nő lenne!

Brauny , 2017. július 05.
Masayuki Ozaki egy japán férfi, aki bár megtapasztalta a valódi házasságot, azonban nemrégiben félrelépett, de nem egy igazi nő, hanem egy szexbaba miatt döntött úgy, hogy eltávolodik feleségétől, amivel a NY Post információi szerint ezzel megtalálta az igazi boldogságot.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Masayuki ugyanis egy hihetetlenül élethű szilikon szexbabával, Mayuval csalta meg feleségét, ami azért bizarr, mert a férfi nem költözött el otthonról, ergo hazavitte új "párját", és lányával, valamint feleségével egy fedél alatt élnek.

Beteg: ez a japán férfi úgy él szexbabájával, mintha igazi nő lenne! - 2. kép

A 45 éves férfi szerint házassága azt követően romlott meg, hogy gyermekük megszületett, azóta ugyanis nem volt szex a feleségével, és rendkívül magányos volt, de amikor meglátta Mayut a kirakatban, azonnal megváltozott az élete, szerelmes lett, és azóta úgy élnek ők, mint egy igazi szerelmes pár.

Beteg: ez a japán férfi úgy él szexbabájával, mintha igazi nő lenne! - 3. kép

A férfi szerint új szerelme mindig meghallgatja őt, soha nem utasítja vissza az ágyban, de gyakran elmegy vele sétálni, amikor Ozaki felöltözteti és tolószékbe teszi őt, hogy így járkáljon vele egyet a városban.

Beteg: ez a japán férfi úgy él szexbabájával, mintha igazi nő lenne! - 4. kép

A fizikoterapeutaként dolgozó Ozaki szerint annyira szereti Mayut, hogy soha többé nem akar valódi nővel kapcsolatot létesíteni, sőt azt szeretné, ha halálakor vele együtt temetnék majd el.

Beteg: ez a japán férfi úgy él szexbabájával, mintha igazi nő lenne! - 5. kép


Beteg: ez a japán férfi úgy él szexbabájával, mintha igazi nő lenne! - 6. kép

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!

ezek a cikkek is érdekelhetnek

Nincsenek még hasonló cikkek.