18 °Ctiszta égbolt
2020. október 26., hétfő • Dömötör

Az internetezők rendkívüli módon leszavazták egy leendő férj döntését

Szofi Kakuk , 2020. január 21.
Egy amerikai pár idilli esküvői tervezgetését zavarta meg az, hogy a férj a kelleténél is jobban akarta kezelni, az esküvőre félretett pénzt. A férfi a saját menyasszonyának az álmai ruháján is spórolni akart. Az eset nem sült el túl jól.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Emma és Josh, egy átlagos amerikai pár, akik közel 3 millió forintot gyűjtöttek össze az esküvőjükre, hogy maradandó élményt tudjanak okozni maguknak és a családjaiknak is. Természetesen ebbe a költségbe Emma esküvői ruhája is helyett kapott, ami a lány ízlése és választása alapján csupán 300 ezer forintnyi összeget jegyzett az összköltségből. Josh, a leendő férj ezt túlságosan is drágának találta, így rögtön az internetezők véleményét kérte az ügyben, így kiírta a történetüket a Redditre is.

Josh azonban támogatás helyett inkább támadási felület lett, ugyanis mindenki azt írta, hogy ez az összeg egy menyasszonyi ruháért teljesen korrekt és örülnie kellene a férfinek, hogy a leendő feleségének úgy sikerült megtalálnia az álmai ruháját, hogy közben az esküvői pénz nagy része nem az aznapi viseletet fogja csak magában foglalni. A Redditen lévő közösség tehát, többségében az ara táborát erősítette, így Josh végül elengedte a spórolási terveit az esküvő előtti hajrában.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!