4 °C
erős felhőzet
2024. március 19., kedd
József, Bánk

Az internetezők rendkívüli módon leszavazták egy leendő férj döntését

2020. január 21.
17.1281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
Egy amerikai pár idilli esküvői tervezgetését zavarta meg az, hogy a férj a kelleténél is jobban akarta kezelni, az esküvőre félretett pénzt.

A férfi a saját menyasszonyának az álmai ruháján is spórolni akart. Az eset nem sült el túl jól.

Emma és Josh, egy átlagos amerikai pár, akik közel 3 millió forintot gyűjtöttek össze az esküvőjükre, hogy maradandó élményt tudjanak okozni maguknak és a családjaiknak is. Természetesen ebbe a költségbe Emma esküvői ruhája is helyett kapott, ami a lány ízlése és választása alapján csupán 300 ezer forintnyi összeget jegyzett az összköltségből. Josh, a leendő férj ezt túlságosan is drágának találta, így rögtön az internetezők véleményét kérte az ügyben, így kiírta a történetüket a Redditre is.

Josh azonban támogatás helyett inkább támadási felület lett, ugyanis mindenki azt írta, hogy ez az összeg egy menyasszonyi ruháért teljesen korrekt és örülnie kellene a férfinek, hogy a leendő feleségének úgy sikerült megtalálnia az álmai ruháját, hogy közben az esküvői pénz nagy része nem az aznapi viseletet fogja csak magában foglalni. A Redditen lévő közösség tehát, többségében az ara táborát erősítette, így Josh végül elengedte a spórolási terveit az esküvő előtti hajrában.