Az igazi szerelem: az óvodában beleszeretett, most elvette feleségül

Brauny , 2017. július 06.
Elképesztően cuki történetet hozott nyilvánosságra a Today magazin a minap egy fiatal párról, név szerint Matt Grodsky-ról és Laura Scheelről, akik még az óvodában egymásba szerettek, sőt Matt meg is kérte a lány kezét, 20 évvel később pedig most valóban összeházasodtak.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Matt elmondása szerint Laura az egyik első emléke az életéből, ezáltal rengeteg dologra megtanította őt, például rajzolni, körhintázni és olvadós sajtot enni, így már akkor elhatározta, hogy egy napon feleségül veszi őt.

Az igazi szerelem: az óvodában beleszeretett, most elvette feleségül - 2. kép

Természetesen egy 3 éves gyermeket senki sem vesz komolyan, azonban Matt annak ellenére is kitartott elképzelései mellett, hogy az évek elsodorták őket egymás mellől, így az általános iskolában nem találkoztak, de egy véletlennek köszönhetően a középiskolában újra egymásra találtak.

Az igazi szerelem: az óvodában beleszeretett, most elvette feleségül - 3. kép

Akkor ismét fellángolt köztük valami, és miközben újabb néhány év eltelt, Matt úgy határozott, hogy nem vár tovább: pár hónapja hivatalosan is megkérte a lány kezét, méghozzá stílusosan annak az óvodának az udvarán, ahol annak idején megismerkedtek, a napokban pedig össze is házasodtak.

Az igazi szerelem: az óvodában beleszeretett, most elvette feleségül - 4. kép

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!