13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

A Föld órája - #TurnOffToTurnOn

2014. március 23.
2.1271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Minden év márciusának utolsó szombatján kerül megrendezésre a WWF által elnevezett Föld órája kezdeményezés, mely napon arra kérik a háztartásokat és a vállalatokat, hogy egy órára a nem létfontosságú lámpákat és elektronikai eszközöket kapcsolják ki.

Idén a Durex egy új kampánnyal jelentkezik, mellyel arra próbálja ösztönözni az embereket, hogy használják ki azt a bizonyos egy órát arra, hogy összebújnak kedvesükkel a sötétben és romantikázzanak.

A szexuális eszközöket gyártó cég fontosnak tartja, hogy a párok ismét közelebb kerüljenek egymáshoz és ne az elektronikai eszközeikkel foglalkozzanak. Egy kutatás szerint ugyanis manapság 20%-kal kevesebbet szeretkeznek az emberek, mint 2000-ben.

Sőt, egy angol felmérés szerint a megkérdezettek 12%-a felvette a telefonját szeretkezés közben, tízből egy olvasott üzenetet és több mint 5% Facebookozott már intimitás közben. A Durex egy rövid videót is készített kampányához, mely tökéletesen bemutatja azt, hogy a 21. században, hogyan élnek együtt a párok.



Idén március 29-én minden pár 20:30 és 21:30 között kapcsoljon ki minden szükségtelen elektronikai eszközt, lámpát és töltsön el egy romantikus egy órát kedvesével, miközben a Földet is védi!