12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

A fenék botox lehet a következő szex trend

2017. április 10.
9.1011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Egyre jobban elterjed az emberek között az anális szex, amiről a Metro magazin munkatársai egy érdekes hírrel szolgáltak, lévén kiderült, hogy egyre több nő van, aki szeretné botoxolni a fenekét.

Az új trend hátterében az áll, hogy a sok anális szextől az ánusz hajlamos a kitágulásra, ezáltal a hátsó bejárat sem marad olyan feszes, mint korábban, azonban egy kis botox kezeléssel ez a probléma állítólag könnyedén orvosolható, hovatovább az egész fenék sokkal feszesebbé válik tőle.

Sőt mi több, a lap szerint egyre többen vannak, akik élnek is a lehetőséggel, de a magazin információi szerint drasztikusan megnövekedett azoknak a szépészeti beavatkozásoknak a száma is, amelynek során a popsiról eltávolításra kerülnek a szemölcsök és az aranyerek, hogy az anális szex még izgatóbb legyen.

Persze vannak a brit újság szerint olyanok is, akik nem szűkíteni szeretnék ánuszukat, hanem inkább tágítani annak érdekében, hogy könnyebb legyen a bejutás, amit műtéti úton szintén könnyen meg lehet oldani.