8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

A fán akart szeretkezni, de nem csak az ág törött el

2014. január 14.
2.3811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Meglepő történet bukkant fel a Huffington Post hasábjain, ahol egy fiatal pár került az újság címlapjára egy igencsak különös szexuális együttléttel, amelynek során a fán szerettek volna szeretkezni, ám a történet kis híján tragédiába torkollott.

Salina és Erik sztorija egészen hétköznapi is lehetett volna, hiszen a pár a természet lágy ölén kívánta meg egymást, ám félve a járókelőktől, inkább felmásztak egy fára, hogy ott adózzanak a természet csodájának.

Az aktus már javában zajlott, a pár szerint minden rendben ment, ám Erik keze a szex hevében hirtelen megcsúszott, és a pár leesett a fáról.

Slaina ugyan horzsolásokkal megúszta a történetet, de a fiú olyan szerencsétlenül zuhant, hogy a mutatvány következtében eltörött a pénisze, pontosabban - mivel ebben a testrészben nem találhatók csontok - orvosi szakzsargonnal élve izomszakadást szenvedett.

Erik szerint a látvány rosszabb volt, mint amekkora a baj, így az orvosoknak sikerült helyretenniük a sérült szerszámot, ám a párocska néhány hétig most még csak nem is gondolhat a szexre.