3 °C
szórványos felhőzet
2024. március 19., kedd
József, Bánk

5 szuper randiprogram Valentin-napra!

2020. február 08.
15.8621
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
A Valentin-nap az egyik legmegosztóbb ünnep, amit valaki vagy nagyon tud szeretni vagy olyannyira nem, hogy még a létezéséről sem akar tudomást venni. A Bálint-nap ráadásul, mára már egy nagy kereskedelmi iparággá is kinőtte magát, ami a legtöbb ember szemében ismételten csak egy divathobórt és felesleges pénzköltési lehetőség. Az ünnepet azonban, nem feltétlenül kell a pénzzel összefüggésbe hozni és egészséges mértékben az ünnep üzenetét át lehet adni úgy is a szeretteinknek, hogy azok a valódi érzéseket tapasztalják meg, ne pedig a fényűzés legyen a fókuszban. Ezekhez mérten olyan randiprogramokat ajánlunk most, amik kevesebb költségből is kijönnek, mégis remek szórakozási lehetőséget jelenthetnek.


1. Sétáljunk növénykertekben!

A természetkedvelőknek télen sem kell lemondaniuk a melegházakról és a növénykertekről. A természetjárás közben egy kellemes beszélgetés remek alkalom lehet arra, hogy egy pár még inkább megismerje egymást és olyan apróságok is figyelmet kapjanak, amelyek a hétköznapi forgatagban valószínűleg nem kerülnének előtérbe. Az éppen csak randevúzó pároknak pedig, remek lehetőség ez arra, hogy megismerjék egymást egy nyugodt környezetben, a stressztől mentes városi forgatagtól elzártan közelítsenek egymás irányába.

5 szuper randiprogram Valentin-napra! - 2. kép



2. Páros korcsolyázás a szabadban!

A szabadtéri korcsolyapályák az aktív mozgást kedvelő pároknál lesz igazán nyerő program. A korcsolyázást kéz a kézben igazán romantikussá tehetjük, ilyenkor akár egy közös zenei listával is készülhetünk, amit együtt hallgathatunk, miközben suhanunk a jégen. Amennyiben kevésbé érezzük magunkat biztonságban jégkorcsolyát viselve, kérhetjük a párunk támogatását, ami a másik fél gyengédségét és törődő énjét is könnyebben megcsillogtathatja.

3. Fedezzük fel más szemszögből a saját környezetünket!

Egy kirándulás a saját városunkban, de akár vidéken is remek kikapcsolódás lehet. Válasszunk olyan útvonalakat, éttermeket, kávézókat Bálint-napján, amelyeknek a környékét még nem igazán fedeztük fel eddig. A közösen átélt új élmények minden szinten megerősítik két ember egymáshoz fűződő kapcsolatát és mindemellett lehet, hogy néhány új törzshelyet is felfedezhetünk a későbbiekre nézve.

4. Szemléljük új perspektívából a saját otthonunkat!

Valentin-napon egyáltalán nem kötelező aktív elfoglaltságot választani a lakásunkon kívül, remekül megteszi akár egy otthon töltött este is a szeretett személlyel. Egy romantikus kuckózós sátor felállítása, némi fényszóró, finom ételek, filmezés és egy meghitt éjszaka is olykor elegendő ahhoz, hogy megünnepeljük a szerelmünket.

5 szuper randiprogram Valentin-napra! - 3. kép



5. Iratkozzunk be egy rendhagyó táncórára!

A társastáncnak számos előnye van, megerősíti a férfi-női szerpeket, ritmusban tart és a már ellaposodott szenvedélyt és vágyat is képes újjáéleszteni egy olyan kapcsolat esetében is, ahol már ellaposodott ez a terület. Egy éjszakára bújjunk Salma Hayek és Antonio Banderas bőrébe és élvezzük a pezsdítő latin ritmusokat egy egész estén át.


1 hozzászólás

Pocok

4 éve, 5 hónapja és 15 napja

Passzold le a gyerekeket és rendeljeteknegy kis kaját és élvezzétek a csendet. Ez a legjobb program családosoknak! röhögő smiley

válasz erre