7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

5 randitipp 40 felett

2018. június 06.
9.1541
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Sokan úgy hiszik, hogy a negyedik X után megállt az élet, nincs jövője egy új párkapcsolatnak, sőt nincs értelme sem belekezdeni egy új szerelembe. Ez azonban hatalmas balgaság, hiszen 40 év felett is bőven van élet, azonban érdemes egy kicsit másként hozzáállni a szerelemhez vagy példának okáért a randevúzáshoz, mint fiatalon, amikor majdhogynem minden mindegy volt. Ha te is görcsölsz a dolgon, engedd meg, hogy adjunk pár tippet!


1. Rázzuk magunkat gatyába!

A negyvenes években párt kereső emberek jelentős többsége jellemzően túl van egy hosszabb kapcsolaton, egy szakításon és rendszerint egy csalódáson is. Ez általában együtt jár a fásultsággal, az elhízással, vagy olyan apróságokkal, mint a trendekkel szembemenő ruhák. Ha te is ebben a cipőben vagy, rázd gatyába magadat egy kicsikét! Kezdj el sportolni, fogyókúrázz, de a legjobb, ha teljes életmódot váltasz, sőt jöhet egy új frizura, valamint egy teljes ruhatárcsere is.

5 randitipp 40 felett - 2. kép

2. Ne stresszeljünk rajta!


A negyedik X után sok nő szervezetében komoly változások állnak be, ezáltal megnövekszik a biztonságos gyerekvállalás kockázata, éppen ezért sokan a családalapítás miatt hajlamosak stresszelni a randik előtt. Felesleges, hiszen ne felejtsük, mindenkinek sorsa és rendeltetése van. Ha a miénk az, hogy a kiszemeltünk legyen életünk párja, akkor így is lesz, de ne stresszeljünk a randik előtt, mert azzal csak garantáltan tönkreteszünk mindent.

3. Ne ugorjunk bele azonnal bármibe!

A biológiai óra végzetes ketyegése miatt sokan hajlamosak arra, hogy kapkodjanak a randizással, ezáltal rengetegen ugranak bele elhamarkodottan egy rossz kapcsolatba csak azért, hogy családjuk, gyermekük lehessen. Ne feledjük azonban, hogy az egyedüllét még mindig jobb, mint egy lelki nyomorban felnevelt gyermek, vagy egy minket félemberré tevő párkapcsolat.

5 randitipp 40 felett - 3. kép

4. Persze azért ne is válogassunk sokáig!


Negyven felett azért persze azt se tehetjük meg, hogy hónapokig kéretjük magunkat, hogy hetekig nem engedjük az ágyunkba a kiszemelt felet, hiszen a játszadozásnak azért ekkor már nincs helye. Sőt mi több, vélhetően mindketten nagyon tapasztaltak vagytok, ezáltal nagy meglepetés biztosan egyikőtökre sem vár semmilyen téren sem, tehát ha úgy érzed, az illetővel érdemes megpróbálnod, akkor tedd is meg, ne halogasd sokáig.

5. Vetkőzzük le a korábbi problémákat!

Persze hiába ment el felettünk az idő, fiatalkori problémáinkat negyven felett is garantáltan magunkkal hurcoljuk majd. Ha tehát nem voltunk túl jó társaság, akkor bizonyára most sem leszünk azok, ergo szükség lesz tréningezni magunkat ezen a téren, de ha ismerjük a saját gyengeségeinket - őszintén szólva volt időnk kiismerni ezeket -, akkor gyúrjunk rá arra, hogy a kérdéses hátrányok eltűnjenek, vagy legalább tudatosan elnyomásra kerüljenek.
1 hozzászólás

EszterSzabadkai

6 éve, 4 hónapja és 13 napja

Sosem könnyű idősebb korban elkezdeni megint randizni.

válasz erre