19 °Cborús égbolt
2020. augusztus 15., szombat • Mária

5 külsőséggel kapcsolatos dolog, amire mindenképpen figyelj, ha randira mész!

Szofi Kakuk , 2019. október 12.
Az első randi döntő minden szempontból a jövőbeli párkapcsolat reményében, így nagyon nem mindegy, hogy hogyan is tervezünk megjelenni a találkozón és mennyi energiát fektetünk bele abba, hogy lenyűgőzzük a leendő partnert. Természetesen, ebben az esetben is érdemesebb a kevesebb több elvét követni, tehát ha alapjáraton a hétköznapokon nem sminkeljük magunkat erősen, akkor nem ajánlott az első találka során úgy elmaszkírozni magunkat, hogy a későbbiekben kiderüljön, hogy nem is önmagunkat adtuk az első randik alkalmával.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A különféle társkereső applikációk a legtöbbször arra buzdítanak minket, hogy nem vagyunk elég jók, nem vagyunk csinosak vagy éppenséggel rengeteg potenciális játékos keresgél ugyanolyan kaliberű társat, mint mi, így azt gondoljuk, hogy egy-két előnyösebb beállás vagy szépítő program nem változtat majd rajtunk akkorát, hogy aztán a randi előtt kénytelenek legyünk rádöbbenni arra, hogy a matchelt partnerünk lehetséges, hogy nem is velünk akar majd találkozni, hanem a jól megformált tökéletesnek látszó digitális másunkkal.

5 külsőséggel kapcsolatos dolog, amire mindenképpen figyelj, ha randira mész! - 2. képA férfiak alapjában véve kevésbé válogatósak, így amennyiben az a bizonyos kisugárzás, ápoltság és az összhang megvan, egy igazi férfi nem fog elmenekülni azért, mert éppenséggel nem hasonlítasz a kedvenc színésznőjére vagy felszaladt rád néhány plusz kiló az őszi kuckózós sorozatnézések közepette. Azonban, ha hisszük, ha nem, a férfiaknak is vannak olyan apró kis nüansznyi dolgaik, amelyeket megnéznek egy nőn, akár randiznak vele akár nem. Ezek között rengeteg alap dolog is felsorakozik, amelyek a legtöbbünknek szinte természetes is, de mégis íme 5 dolog, amire érdemes odafigyelni, ha randira mész a potenciális párjelölteddel!

1. Igényes körmök, lehetőleg macskakarom nélkül!

A férfiak többsége nem igazán kedveli a hosszú körmöket, ijesztőnek és túl soknak is tartják. Főleg a karvaly fazon az, amitől a legtöbb férfi ki tudna futni a világból is. A statisztikák szerint, a húsba vágó fazon sem túl nyerő, úgyhogy a férfiak inkább a középutat választotják ezzel kapcsolatosan is. A legfontosabb az ápoltság, így ha mégis a műkörmök mellett döntenénk, válasszuk az ujjformánkhoz illő fazont és ne a diszkófényként csillogó körmünkkel próbáljuk becserkészni elsőre a randipartnerünk.

5 külsőséggel kapcsolatos dolog, amire mindenképpen figyelj, ha randira mész! - 3. kép2. A természetes és a karakterünkhöz illő viselet!

Az első randik során mi nők, hajlamosak vagyunk a legszebb és a legkényelmetlenebb ruháinkba is belebújni, hogy minél inkább el tudjuk kápráztatni a kiszemeltünket, de a kényelmetlen, itt-ott szűk ruha néha még a hangulatunkra is rányomja a bélyeget. Egy laza és már többször hordott sláger darabbal nem lőhetünk mellé és a magabiztos viselkedés könnyedebben jön elő már az első néhány perc beszélgetés után is.

3. Tiszta cipő és fésült haj!

A férfiak is ugyanúgy pillantásokat vetnek a lábunkra és az általunk kiválasztott cipőre is. A fazon és a típus után azt is megnézik, hogy mennyire tiszta a lábbelink, hiszen ez is sok mindent elárul a viselőjéről. A frizura is hasonló státuszt képvisel ebben a kategóriában. A fésült, ápolt és az illatos hajkorona mindig nyerő és sokkal fontosabb, mint a hossz.

5 külsőséggel kapcsolatos dolog, amire mindenképpen figyelj, ha randira mész! - 4. kép4. A túl sok parfüm szindróma!

Az illatok is fontos helyet képviselnek az ismerkedés során, így a parfüm megfelelő kiválasztása is hatást gyakorol a jelöltünkre. A karakteresebb illatok helyett, első néhány alkalommal döntsünk inkább egy semlegesebb illat mellett, amiben mi is megtaláljuk magunkat, de taktikát is válthatunk és egy fűszeres, domináns illattal is megpróbálhatjuk tovább fokozni a férfi érdeklődését.

5. A káromkodás!

A férfiak többsége egyszerűen visszataszítónak tartja, amikor egy lány csúnyán beszél, így ha alapvetően többször használunk csúnya szavakat a beszédünk során, akkor randi előtt néhány nappal kezdjük el ezeknek a szavaknak a visszaszorítását.

A fent említett külsőséggel kapcsolatos dolgok vice versa működnek, így bármelyik nemről is legyen szó, érdemes betartani és magunkhoz igazítani a fent említett elemeket. Mindenesetre arra is figyeljünk oda, hogy ne minden esetben az első megítélés kerekedjen felül rajtunk, hanem próbáljuk élvezni is a találkozókat és kihozni belőlük a maximumot.
 
1 hozzászólás

regeena • Pipi #1 • 10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Alap h egy nő nem beszél csúnyán, főleg nem egy randin.