5 egyértelmű jel, hogy ideje összeköltöznöd a pároddal

Brauny , 2018. október 27.
Minden egyes párkapcsolatban előbb vagy utóbb elérkezik az ideje az összeköltözésnek, azonban sokan túl későn, mások túl korán ejtik meg ezt. Kevesen tudják azonban, hogy mikor lehet ideális meglépni ezt a dolgot, hiszen az összeköltözés egy rendkívül komoly lépés, ahonnan már csak nagy veszteségekkel léphetünk vissza, de ha már vannak egyértelmű jelek, akkor felesleges tovább várni. Hogy melyek ezek?
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


1. Már több cuccotok van a másiknál, mint otthon!

Nálam alszol? Persze! - hányszor hangzik el ez a párbeszéd egy párkapcsolat kezdetén, aminek során folyamatosan ott hagyunk valamit a másiknál, tehát gyűlnek egymás cuccai, így rádöbbenünk arra, hogy lassan ugyanannyi vagy több dolog van a párunknál, mint otthon. Ez nem pusztán trehányság, hanem egy intő jel arra, hogy óriási köztetek a bizalom, hogy kapcsolatotok alaposan előrehaladott, tehát itt az ideje leülni és elbeszélgetni arról, hogy akár az összes dolgotokat összetehetnétek.

5 egyértelmű jel, hogy ideje összeköltöznöd a pároddal - 2. kép

2. Egyre többször merül fel a közös jövő gondolata!

Nem véletlenül, hiszen ha már együtt vagytok egy ideje, akkor bizonyára nem máról a holnapra éltek, hanem tervezgettek. Amennyiben ez nem történik meg, akkor nagyon rossz kapcsolatban vagy, ha viszont előkerül a dolog, méghozzá egyre többször, akkor az bizony előrevetíti, hogy érdemes lehet összetennetek, amitek van, és közösen folytatni az életeteket.

3. A gyereknek is itt lenne már az ideje!

Sokan vannak úgy, hogy évekig csak összejárkálnak, de az összeköltözés szóba sem kerül, márpedig a sok-sok év után már megérett a kapcsolatuk arra, hogy szóba kerüljön a közös gyermek. A gyermek azonban ne a kiváltó ok legyen, hiszen nem árt először kipróbálnotok egymást, mert lakva ismerszik meg az ember, és ha már egy apróság mellett derül ki, hogy a nap 24 órájában nem tudjátok elviselni egymást, akkor az komoly gond lesz.

5 egyértelmű jel, hogy ideje összeköltöznöd a pároddal - 3. kép

4. Megvan a közös összhang!

Az összeköltözés alapja a közös összhang, az állandó sikeres kommunikáció, ami nélkül nem létezik párkapcsolat, összebútorozásról pedig gyakorlatilag szó sem lehet, hiszen így a legkisebb problémákat is méteres falaknak látjátok majd. Az együttélésnek ugyanis az összhang az alapja, ha pedig ezzel nincs gond, képesek vagytok megbeszélni a problémákat, akkor nagy sínen vagytok. Ez persze nem azt jelenti, hogy nincs súrlódás néhanapján, hiszen nehézségek mindenhol akadnak, azonban van egy határ, amit nem szabadna túllépni.

5. Mindketten el tudjátok nézni egymás hibáit!

Senki sem tökéletes, ha valaki ezt gondolja magáról, akkor nagyon gyorsan álljunk tovább. Ez tehát azt jelenti, hogy mindenkiben vannak kisebb-nagyobb hibák, melyeket nemcsak fel kell fedezni még az összeköltözés előtt, hanem tudni kell kezelni, illetve elviselni. Enélkül a kapcsolat már az elején halálra lesz ítélve, tehát jobban teszitek, ha ezt feltérképezitek, és ha nem zavar, hogy a másik kicsit trehány vagy éppen horkol, akkor vágjatok bele. Apróságok ezek!
 
2 hozzászólás

Zita.Péter • Überbrutál #2 • 8 hónapja, 1 hete és 2 napja

Szerintem is érzi ezt az ember, bár manapság sok mindentől függ, hogy a pár összeköltözzön.

moni1294 • Überbrutál #1 • 8 hónapja, 1 hete és 3 napja

Az ember ezt érzi, hogy mikor kell össze költözni. Ehhez nem kellenek jelek.