13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

5+1 tipp, hogy tovább tartson a szex

2017. április 15.
9.5721
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Sajnálatos módon a férfiak jelentős többsége szenved a korai magömlés problémájától, vagy ha attól nem is, akkor egyszerűen képtelen párjával együtt eljutni a csúcsra, ezáltal kiegyensúlyozatlanság jön létre az ágyban. Nagyon sok nő fejében fogalmazódik meg a gondolat, hogy de jó lenne, ha tovább tartana a szex. Ha te is így vagy ezzel, akkor most itt az idő, hogy tegyél érte valamit. Hasznos tanácsaink következnek:


1. Legyen hosszabb az előjáték!

A legtöbb férfi problémája ezen a téren az, hogy túl hamar felizgul, és ezáltal csak arra vágyik, hogy mielőbb elélvezzen. Ne hagyd magad, és követeld a hosszú előjátékot, ha van rá időtök, akkor nyújtsátok el, amennyire csak lehet, és meglásd, minél tovább tart ez az állapot, minél előbb esik át a férfi a kezdeti fellángoláson, annál tovább tart majd az aktus.

5+1 tipp, hogy tovább tartson a szex - 2. kép

2. Beszéljetek róla!

Alapvető baj, hogy a párok többsége nem beszél arról, hogy a szex milyen, vagy milyennek kellene lennie. Éppen ezért nagyon lényeges ezen a téren a kommunikáció, hiszen amennyiben beszéltek róla, amennyiben felhívod a figyelmét, akkor legalább tudni fogja, hogy oda kell rá figyelnie, és ha odafigyel, ha koncentrál, akkor azzal már drasztikus eredmények érhetők el.

3. Beszéljetek szex közben is!

Persze neked is segítened kell őt, ezáltal beszéljetek folyamatosan szex közben is! Mondd neki, hogy mit szeretsz, hogy jó, ahogyan csinálja, hogy nem szabad elmennie, bírnia kell még, együtt kell elmennetek, és hidd el, a sok kommunikáció ilyenkor is segítséget nyújthat. Ha másban nem is, legalább abban, hogy kizökkentse a normál kerékvágásból, és egy kicsit másra koncentráljon, ne csak az orgazmusra.

4. Próbáld meg előtte sokat kényeztetni!

Ha a hosszú előjáték nem megy, az is jó lehet, ha előtte te kényezteted őt hosszan, például szájjal vagy kézzel - természetesen gondosan ügyelve arra, hogy azért ne juss el vele a cél közelébe, vagy ha igen, akkor előtte megállj. Ha ugyanis ilyenkor meg tudsz állni, és hosszasan kényezteted őt, akkor az meglepő lehet, de utána egy extra hosszú aktust is eredményez majd, lévén párodat túllendíted a holtponton.

5+1 tipp, hogy tovább tartson a szex - 3. kép

5. Próbáljatok ki több pózt!

Vannak pózok, amelyek előnyösebbek a nők számára, míg mások kifejezetten arra szolgálnak, hogy a hímvessző ne legyen túlzottan ingerelve. Ilyenek jellemzően azok a pozitúrák, amelyek lassabb, kisebb mozdulatokra épülnek, amikor a férfi és a nő összesimulnak, ezáltal egyik fél sem lát számára izgató dolgokat. Próbáljatok ki több pózt annak érdekében, hogy ráakadjatok, számotokra melyik a legideálisabb ahhoz, hogy tovább tartson a szex.

+1. Vegyetek speciális síkosítót!

A szex elnyújtásának egyik legjobb módja az, ha a hüvely már a kezdetektől nagyon csúszós, és a férfi éppen csak annyit érez a behatoláskor, amennyit éppen muszáj. Hogy ez már a kezdetektől elérhető legyen, használjatok speciális síkosítót a cél érdekében, amivel akár percekkel is elnyújtható lesz a szex. Ezen túlmenően léteznek olyan speciális krémek, amelyek zsibbasztó hatásúak, ezáltal képesek még tovább nyújtani az aktust. Próbáljátok ki őket bátran!
nincs még hozzászólás