5+1 tipp, hogy kézzel is a mennyországba juttasd a pasidat

Brauny , 2016. augusztus 06.
Vannak időszakok, amikor a nők nem kívánják a szexet, de sokan ilyenkor sem akarják orgazmus nélkül hagyni beindult pasijukat. Ilyen esetben több módszer is létezik a másik fél kielégítésére, és bár a legtöbben az orális megoldásokat részesítik előnyben, azonban kézzel is lehet csodákat művelni egy kevéske odafigyeléssel. Ha te is szeretnéd a mennyekbe juttatni a kezeiddel a pasidat fogadd meg az alábbi tanácsokat!
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 5+1 tipp, hogy kézzel is a mennyországba juttasd a pasidat - 2. kép

1. Használj síkosítót!

Az első és legfontosabb trükkje a megfelelő kézi munkának az, ha a kezed és a hímtag nem érintkezik közvetlenül egymással, hanem a kezeid valóban úgy viselkednek majd, mint a hüvely, ezáltal egy kevés síkosító alkalmazásával lágyan és nedvesen körülöleli a hímtagot, amitől minden pasi megőrül. A játékot feldobhatod ráadásul olyan síkosítóval, amitől a párod még jobban felpörög, hiszen ma már vannak egészen különleges készítmények is ebből a célból!

2. Trükkös praktikák!

Ha kézimunkára vállalkozol, akkor azt fontos jól csinálni, ezáltal te se elégedj meg annyival, hogy csak nekilátsz, és addig rángatod szegény párod nemi szervét, amíg el nem megy, hiszen ez csak rutin, de nem élvezet, erre ő is képes. Próbálj meg egy kicsit többet adni neki, lassan kezdeni, fokozatosan gyorsítani, trükkös kézmozdulatokkal fokozni a hatást, csavargatni, direkt a makkot ingerelni és így tovább. A határ a csillagos ég!

3. Beszélj hozzá!

A pasik többsége szereti, ha egy nő beszél hozzájuk szex közben, de legalábbis kézimunka során, hiszen így jobban el tudják képzelni a helyzetet. Indítsd be egy kicsit a fantáziádat, hitesd el vele, hogy éppen egy olyan helyzetben van, amiben talán soha nem lehet része, és ez garantáltan úgy beindítja majd, hogy azt élvezet lesz nézni.

5+1 tipp, hogy kézzel is a mennyországba juttasd a pasidat - 3. kép


4. Nézzetek filmet!

Amennyiben nem vagy beszédes kedvedben, esetleg a párod sem szereti, a beindításhoz és a helyzet felvázolásához vagy elképzeléséhez is érdemes betennetek egy pornófilmet. Mindez ráadásul még ihletet is adhat számodra, hiszen ha megfigyeled, az ilyen filmekben is rendszeresen kézimunkáznak a lányok.

5. Tudd, hogy mit szeret!

Minden pasi más és más, ami igaz arra is, hogy mit szeretnek a szexben. Tapasztald ki te is, hogy a te párod mit szeret, ha kézimunkázol! Ez nem megy egyik napról a másikra, hiszen nem kizárt, hogy szereti a gyorsaságot vagy az egyszerűséget, esetleg éppen azt, ha a heréivel játszol. Tapasztald ki, kérdezgesd bátran, és tudd meg, hogy mit akar igazából!

+1. Jöhet egy kis extra!

Hiába is áltatjuk magunkat, a legtöbb pasi azért azt szereti, ha a kézimunka - legalább a végén - egy kis orális élvezettel párosul. Ha kihagytad a síkosítót, akkor dobd fel bátran ezt a kis hancúrozást azzal, hogy nem csak kézzel, hanem szájjal is kényezteted a párodat, de lehetőleg váratlanul, hogy egy szempillantás alatt felugorjon a vérnyomása és a torkába kerüljön a szíve, majd addig kényeztesd így, amíg végül el nem jutsz vele a csúcsra.
 
3 hozzászólás

becky • Messiás #3 • 2 éve, 4 hónapja és 18 napja

erről nem sűrűn beszél az ember még barátnőivel sem nagyon

monyó • Überbrutál #2 • 2 éve, 4 hónapja és 19 napja

Érdemes ismerni a pasit és olyat csinálni amit szeret.

zsebibaba • Überbrutál #1 • 2 éve, 4 hónapja és 19 napja

Nem semmi téma