18 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

5+1 tipp, ha idén nagyon emlékezetes Valentin napot akarsz

2019. február 09.
12.4311
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A Valentin nap amennyire nagy hévvel begyűrűzött Magyarországra is pár évvel ezelőtt, legalább akkora érdektelenség kezdte el övezni a közelmúltban, de a szerelmesek és párkapcsolatban élők azért rendszeresen gyakorolják, nehogy éppen ők maradjanak ki belőle. Ha te sem akarsz kilógni a sorból, hovatovább idén valami igazi különlegességgel ünnepelnéd meg a szerelmet, engedd meg, hogy adjunk hozzá pár szuper tanácsot!


1. Lepd meg valami szokatlannal!

Hogy mi legyen az, csak te tudhatod, hiszen te ismered, de a szokatlan és váratlan dolgok általában mindig nagyon jól sülnek el, de ami még fontosabb, hogy garantáltan emlékezetessé teszik az alkalmat, hovatovább még akkor is, ha esetleg balul sült volna el a dolog. Kezdj el például konyhatündérkedni, ha nem szoktál, vagy készülj neki valami meglepetéssel, egy kis játékkal, netán lepd meg a munkahelyén. Bármi jó döntés lehet ilyenkor!

5+1 tipp, ha idén nagyon emlékezetes Valentin napot akarsz - 2. kép

2. Legyen egy kis extra az éjjel!

A Valentin nap a szerelmesek ünnepe, és mivel mással lehetne megünnepelni a szerelmet, mint egy jó nagy szeretkezéssel? Persze ne felejtsd el, hogy most különleges alkalom van, tehát legyen az ágyban is valami kis extra, valami rendhagyó dolog, olyasmi amit máskor nem engedsz, vagy csak nagyon ritkán kerül rá sor.

3. Utazzatok el!

Az év eleji hajtás után sokan teljesen besokallnak február közepére, vagyis egy utazáshoz éppen jó alkalmat kínál a Valentin nap. Használjátok tehát ki gyorsan! Nem kell nagyban gondolkodni, ha nincs pénzetek, jó ötlet lehet elmenni rokonlátogatóba is, de az igazán romantikus dolog azért egy wellness hétvége, ahol aztán valóban át lehet szakítani a gátakat és a korlátokat.

4. Készíts neki valami nagyon személyes ajándékot!

Mert a személyes ajándékok, főként a saját kézzel készített személyes ajándékok általában a leghatásosabbak mind közül. Ismered a gyengéit, hogy mitől hatódik meg, mitől érzékenyül el, mi tetszik neki igazán, és próbáld meg ezt egybegyúrni egy olyan ajándékban, ami óriási hatást vált ki belőle. Egy fénykép például mindig jó kiinduló alap lehet, a többit a fantáziádra bízzuk!

5+1 tipp, ha idén nagyon emlékezetes Valentin napot akarsz - 3. kép

5. A spontán dolgok mindig a legjobbak!

Tehát nem kell feltétlenül mindent előre megtervezni Valentin napon, az is jól sülhet el, ha egy kis pénzt zsebre vágtok, beültök az autóba, és elindultok valamerre. Menjetek, és higgyétek el, az egyik ötletet követi majd a másik. Egy vacsi, egy váratlan kirándulás, egy mozi, egy spontán találkozó, bármi kisülhet majd ebből!

+1. Legyen ajándék a különlét!

A Valentin napot sokan úgy képzelik el, hogy feltétlenül együtt kell lenni a párjukkal. A túl hosszú ideje fennálló párkapcsolatok esetén azonban a legnagyobb ajándék gyakran a különlét, tehát ha már semmi ötletetek sincs, és nem csak együtt tudjátok elképzelni az időtöket, az is jó alternatíva lehet, ha barátok és barátnők körében töltötök el egy görbe estét.
1 hozzászólás

kalifa

5 éve, 6 hónapja és 26 napja

Egy közös vacsora a legjobb.

válasz erre