5+1 ok, amiért még mindig nincs párod

Brauny , 2018. július 28.
Biztosan mindenki ismer legalább egy olyan embert a közvetlen környezetéből, aki évek óta szeretne már párt találni magának, de valamiért mégsem sikerül neki. Márpedig ránézésre minden adott, saját autó, saját lakás, jó munkahely, megfelelő kinézet, de a nagy Ő csak nem akar érkezni. Hogy mi lehet a baj ilyen esetben? Ennek próbáltunk utánajárni az alábbiakban!
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


1. Te leszel a gyermekeim apja/anyja!

Aki életében egyszer csalódott már, és elmúlt 30 éves, az rendszeresen beleesik egy óriási hibába, amit idő előtti kapuzárási pániknak nevezhetnénk. Ennek a lényege, hogy már nem úgy keres párt magának, hogy kivel érezné jól magát, hanem hogy ki lenne ideális gyermekei apjának és anyjának. Így azonban nagyon nehéz megfelelő társat találni, pláne ha ezt közöljük is a leendő partnerünkkel, hiszen ez igencsak ijesztő lehet már az elején.

5+1 ok, amiért még mindig nincs párod - 2. kép

2. Nem is olyan rossz egyedül!


Rengetegen vannak olyanok, akik bár szeretnének párkapcsolatban élni, de ugyanolyan fontos nekik a szingli léttel járó szabadság, a hobbik megtartása is. Márpedig egy párkapcsolat, pláne gyerekek és egyebek mellett a kompromisszumokról szól, tehát amennyiben mindent meg akarunk tartani a jelenlegi életünkből, ne is álmodjunk arról, hogy komoly társra lelünk.

3. Ne ragadj meg minden lehetőséget!

Rengetegen azzal hibáznak a komoly kapcsolat keresése során, hogy boldog-boldogtalant az ágyba visznek, hátha valaki majd megmarad és jó lesz társnak. Ez azonban rossz stratégia, egyrészt a büszkeségünk és a becsületünk óriási csorbát szenved, másrészt pedig rengeteg olyan emberre pazarolhatunk napokat, heteket vagy hónapokat, akik egyszerűen nem érdemlik meg. Válogatni ugyanis kell, csak nem sokat.

4. A plátói szerelem sírig tart!

A plátói, avagy egyoldalú szerelem rengeteg embert tett meg örök szinglinek. Sokan ugyanis olyan emberre vágynak, aki soha nem lehet az övüké, mert az érzelmek viszonzatlanok, vagy mert ott egy család és így tovább. Ne essünk ebbe a hibába, hiszen a plátói szerelmek rendszerint felemésztik az embereket, és értékes embereket taszítanak el tőlünk.

5+1 ok, amiért még mindig nincs párod - 3. kép

5. Az ajtódon nem fog besétálni a nagy Ő!


Sokszor persze olyan apróságokon dől vagy bukik a megfelelő pár megtalálása, minthogy nem vagyunk hajlandóak sehová sem eljárni, mert nincs kivel, nincs hova. Ez csak kifogás! Járjunk, ismerkedjünk, használjuk diszkréten a közösségi oldalakat, esetenként a társkeresőket, a lényeg az, hogy ne zárkózzunk be, hanem tartsunk akár több vasat is a tűzbe.

+1. Csak a munka, a munka meg a munka!

A munka jó dolog, pláne ha van benne pénz és szeretjük csinálni, de a munkából nem lesz gyerek, nem lesz boldogság, nem lesz társaság, egyszóval semmiféle emberi dolog nem várható tőle. Ha hétköznapokon hajtasz is, mint egy állat, legalább a hétvégéidet tedd szabaddá, ha másért nem, legalább azért, hogy elmenj ismerkedni!
 
2 hozzászólás

Sonci • Messiás #2 • 11 hónapja, 2 hete és 2 napja

Azért az sem olyan jó ha valaki nonstop az igazit keresi.

baboka • Pipi #1 • 11 hónapja, 2 hete és 3 napja

Vannak olyan emberek akik nem is nagyon akarnak párt találni maguknak.