9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

5+1 ok, amiért a nős férfiak vonzóbbak

2020. január 09.
20.6551
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Rengeteg nő találja meg a számításait nős vagy elvált férfiak karjaiban, ami rengeteg problémát okozhat egy párkapcsolatban, de sok hölgy valamiért mégis vonzóbbnak tartja őket, mint a szingliket. Bár ez alapvetően meglepő reakció, sokan mégsem tudnak megfelelő magyarázatot adni rá, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy egy kicsit utánajárunk ennek a dolognak, és megpróbáljuk kitalálni, hogy miért is lehetnek vonzóbban a hölgyek szemében a nős férfiak.


1. Ők már biztosan nem kisfiúk

Egy nős férfinak nem kell ugyan idősnek lennie, azonban esetében biztosak lehetünk abban, hogy már nem kisfiúk, azaz jelentős élettapasztalatuk van, sokat láttak, vélhetően nagyon jól tudják azt, hogy mi kell egy nőnek, vagyis lehet rájuk támaszkodni és építkezni. Nyilván egy nős férfiben sem kell feltétlenül megbízni, pláne ha éppen velünk csalja meg a párját, de abban biztosak lehetünk majd, hogy tudja mi a dolga.

5+1 ok, amiért a nős férfiak vonzóbbak - 2. kép

2. Jobban odafigyelnek ránk

Amelyik férfi nős volt, az általában tudja, hogy mi kell egy nőnek, hiszen valaki eljutott vele odáig, hogy igent mondjon neki. Ennek a hátterében az állhat, hogy a hölgyek úgy vélekednek a nős pasikról, hogy sokkal figyelmesebbek, mert volt már hosszabb és tartósabb kapcsolatuk, ahol ezt normális esetben valaki már elvárta tőlük, valaki ezt élvezte a részükről. Ezek a férfiak ismerik a nőket, tehát igyekeznek odafigyelni arra, hogy jobban odafigyeljenek arra, mi kell egy igazi hölgynek.

3. Növelik az önbizalmat

Sokan azért hajtanak a nős férfiakra, mert a tudat, hogy egy nős pasit meghódítottunk, önbizalmat adhat. Valakinél jobbak voltunk, valakit magunk mögé utasítottunk, és bár ez sok esetben nem szép dolog, de ha beletörődtünk a szerető szerepbe, akkor elképesztő magasságokba növekedhet az önbizalmunk. Ez különösen az olyan hölgyek számára fontos, akiket korábban sokat bántott már mentálisan egy olyan férfi, aki nem becsülte meg őket eléggé.

4. Nem a szex lesz az elsődleges

Egy nős pasi általában már mindent látott és mindent tapasztalt, így ha felkeltjük a figyelmét, akkor elég nagy a valószínűsége annak, hogy az nem azért történik, mert csak a szex miatt szeretne felszedni minket. Sokkal inkább azért, mert igazi kalandra vágyik, új élményekre, új élethelyzetekre, ahol már nem feltétlenül a testiség lesz a legfontosabb. Éppen ellenkezőleg!

5+1 ok, amiért a nős férfiak vonzóbbak - 3. kép

5. Azért persze a szex is jobb lehet

Merthogy a szex nagyon fontos egy kapcsolatban, és mivel egy nős férfinek volt már néhányszor dolga egy nővel, ezért szinte biztos, hogy nagyon határozottan, és nagyon jól tudja majd, mi kell ahhoz, hogy mi is eljussunk a gyönyörök földjére. Biztosan vannak már bevett módszerei és praktikái, szóval nem remegő, hanem biztos kezekbe kerülünk a segítségükkel.

+1. Könnyebb színt hozni a mindennapjaikba

Egy szingli pasi vélhetően izgalmas életet él, kalandozik, hasznosan tölti a szabadidejét, vagyis alaposan fel kell kötni a nadrágunkat, ha szeretnénk színt hozni az életébe. Egy nős férfi esetében azonban ez nem jelent különösebb problémát, hiszen jellemzően beszürkült életet élt hosszú éveken át, ezáltal már egy rövidke utazás, egy szokatlan kis kaland is óriási dolog lehet számára.
1 hozzászólás

bettike

4 éve, 7 hónapja és 20 napja

Nekem nem sokkal vonzóbb egy nős férfi.

válasz erre