7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

5+1 jel, hogy megtaláltad életed szerelmét

2019. július 07.
8.1641
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Szép dolog kapcsolatban élni, de ha rossz kapcsolatban élünk, annak nagyon kellemetlen következményei lehetnek. Sokan emiatt nem is hisznek a nagy ő vagy az igaz szerelem létezésében, pedig vannak olyan szerencsés emberek, akik megtalálják életük társát. Hogy miről lehet felismerni, ha megtaláltuk az úgynevezett nagy őt? Máris mondjuk a jeleket!


1. Mindent meg tudtok beszélni

Merthogy nem az életed szerelme, akivel soha nem veszekedtek, sokkal inkább az, akivel mindig és mindent meg tudtuk beszélni. Merthogy problémák és súrlódások mindig lesznek, bárkivel is hoz össze a sors, de ha ezeket el tudjátok rendezni, már-már barátként elrendezni, akkor ott sokkal több van, mint egy egyszerű kapcsolat.

5+1 jel, hogy megtaláltad életed szerelmét - 2. kép

2. Kiegészítitek egymást

Két fél ad ki egy egészet. Egyedül csak félemberek vagyunk, de ha megtaláljuk életünk szerelmét, azt az embert, aki mellett el tudjuk képzelni az életünket, az pontosan az lesz, akivel kiegészítjük egymást. Hogy mit jelent ez? Kitaláljuk például a másik gondolatát, félszavakból is megértjük a másikat, és a legtöbb dologban egyetértés van.

3. Együtt jobb emberek vagytok

A kiegészítés mellett fontos, hogy együtt sokkal jobb emberré váltok a másik mellett. A kölcsönös profitálás lényege, hogy együtt bármire képese vagytok, akár megváltani az egész világot, miközben bátorítjátok egymást, többet értek el közösen, és biztos alapokra tudtok építeni egy közös jövőt. Együtt éltek tehát igazán!

4. Nem csak a szerelmed, a barátod is

Életed szerelme nem az, akivel átszeretkezel minden éjszakát és az első hónapokban lángolva vágyakozol utána, hanem az, akivel még évek múltán is óriási kötődés marad köztetek, és bármiről el tudtok beszélgetni hosszú perceket, miközben teljesen közös az érdeklődési körötök. Magyarul: nemcsak a szerelmed lesz ő, hanem a barátod is!

5+1 jel, hogy megtaláltad életed szerelmét - 3. kép

5. Szinte teljesen ugyanolyanok vagytok

Azt mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de ez a világ legnagyobb butasága. Minél jobban különbözik két ember, annál kisebb a valószínűsége, hogy lesz köztük közös vonás, ezáltal közös érdeklődési kör. A közös érdeklődési kör, a közös múlt, az azonos baráti kör vagy a megegyező hobbi egyáltalán nem azt jelenti, hogy ráuntok a másikra, sokkal inkább azt, hogy még hosszú évek múltán is lesz közös érdeklődési körötök.

+1. Nincs előtte sem titkod, sem szégyellni valód

Nagyon ritka az olyan párkapcsolat, melyben nincs titkolózás. Minimális titkok és minimális magánélet kell, mondhatni elengedhetetlen, itt és most a nagyobb titkokról, a vétkekről van szó. Ha ilyenek nincsenek a párod előtt, és nem is szégyelltek egymás előtt semmit sem, akkor az a kapcsolat betonbiztos alapokon nyugszik.
nincs még hozzászólás